|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
POWITANIE |
Autor |
Wiadomość |
Bertuh
Nowy Forumowicz
Auto: CARISMA 1.8 GDI '99 ELEGANCE
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 05-01-2009, 00:56 POWITANIE
|
|
|
Ninniejszym, witam wszystkich Mitsumaniaków, a szczególnie posiadaczy Carism wszelkiej maści. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Misiupysiu w wersji GDI Elegance z 99 roku o przebiegu 83k mil, (z czego 12k to moja robota ) od jakiegoś roku.
Moje wrazenia z użytkowania tego samochodu są jak najbardziej pozytywne, cieszy mnie bardzo dobra dynamika jazdy, dość twarde zawieszenie, które pozwala na szybką jazdę po krętych walijskich dróżkach, oraz stosunkowo niskie spalanie, oczywiście uwarunkowane oszczędnym użyciem obrotomierza:):):)Jak do tej pory nie mam z miśkiem większych problemów, za wyjątkiem szyberdachu, który wyłączył się w połowie drogi i choć udało mi się chłopskim sposobem zamknąć, to od tej pory nie mogę go uchylać, a próba otwarcia kończy się na ponownym całkowitym otwarciu, a następnie częściowym zamknięciu. Może ktoś z Kolegów miał podobne kłopoty, bo szukajka nic nie znalazła, byłbym wdzięczny za pomoc...
Życząc wszystkim Pomyślności w nowym 2009 roku, radości z jazdy, szerokich dróg i bezpiecznych podróży
Pozdrawiam
Hubert |
|
|
|
 |
swiecal
Forumowicz
Auto: carisma GDI 2000 Szkocja
|
Wysłany: 05-01-2009, 07:00
|
|
|
Witam kolejnego kolege z wysp. Niestety nie pomoge Ci. Nie mialem tego typu problemow I szczerze mowiac nie mam o takich rzeczach pojecia... |
|
|
|
 |
shinai
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
|
Wysłany: 05-01-2009, 21:02
|
|
|
Wiatam znajomy mial podobny problem w Toyocie, okazało sie ze mechanizm otwierajacy przeskoczyl o kilka zabków i otwierał prawidłowo, ale nie dał rady zamknąć, wizyta u elektromechanika 3 minuty roboty i 10 Funtów (mieszkam w UK)
pozdrawiam i życze miłego użytkowania Cari:) |
_________________ Wake up and drive - Mitsubishi
 |
|
|
|
 |
|
|