|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak ssania |
Autor |
Wiadomość |
darekm12 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:16 brak ssania
|
|
|
Witam mam problem rano? jak zapale galanciaka to musze go trzymać na obrotach bo jak puszcze gaz to zgaśnie. Jak już złapie temperatury to jest oki. Znajomy mechanik mówi że może to być wina czujnika temperatury ssaniatylko nie wiem gdzie on jest i jak wygląda, a może to jeszcze coś innego.Czekam na rady z góry dzięki. pozdrawiam. |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:33
|
|
|
albo czujnik temperatury albo silniczek krokowy -
silniczek krokowy sprawdzisz (mniej wiecej) w ten sposob -
1. otworz maske
2. wlacz zaplon
3. biegnij szybko i nachyl ucho nad przepustnica albo chwyc delikatnie za nia
4. ok 20 sek po zaplonie powinen sie silniczek krokowy wycofac - slychac wtedy taki odglos
jakby ktos cicho pierdnal - cofnac sie tez lekko powinno ramie od przepustnicy
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-05-2006, 19:53
|
|
|
zajrzyj na moją WWW - tam jest takie samo auto |
|
|
|
 |
darekm12 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:26
|
|
|
zgadza sie słychać na włączonym zaplonie takie pykanie tylko cały czas cofa sie i wraca i tak cały czas |
|
|
|
 |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:46
|
|
|
no to znaczy ze krokowy dziala - albo udaje ze dziala - teraz niech ktos madrzejszy napisze jak sprawdzic czujnik temp. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-05-2006, 22:20
|
|
|
1. kondensatory w ECU zmienione?
2. moja WWW - nie będę już pisał tego samego trzeci raz |
|
|
|
 |
|