Zamknięty przez: Matejko 16-01-2009, 21:23 |
Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-R |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 06-01-2009, 23:05
|
|
|
dla kogo dobre to dobre, kup sobie te vectre i nie zawracaj glowy honda bo bedziesz narzekal ze jest wymagajaca |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
YourMama
Mitsumaniak Piss & Laugh

Auto: był Galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Paź 2008 Posty: 163 Skąd: Bokiny
|
Wysłany: 06-01-2009, 23:10
|
|
|
Damian twoj problem polega chyba na tym ze sam nie wiesz czego chcesz, nie masz nawet ochoty zeby sie troche wysilic i dowiedziec sie czegos wiecej na temat tych aut, a oczekujesz gotowej odpowiedzi. Moge Cie zapewnic ze gdybys mial bardziej sprecyzowane pytania i byl bardziej konkretny, to na 99% zadanych pytan otrzymałbyś błyskawiczną i konkretna odpowiedz. |
_________________ Wiatr we włosach, muchy w zębach
 |
|
|
|
 |
tommyc1
Mitsumaniak
Auto: Saab 9-3 TTiD kombi
|
Wysłany: 07-01-2009, 08:25
|
|
|
DamianDXi napisał/a: | Matejko napisał/a: | DamianDXi napisał/a: | Dlaczego wypada pierwsza |
bo niemiecka |
no, ale przeciesz niemieckie maszyny to dobre są to dlaczego tak źle o nich mówicie |
niemieckie maszyny sa dobre? tak, zwlaszcza te rolnicze
porsche GT3 jest dobre, audi RS8 jest dobre czy tez bmwM5...ale vectra i generalnie opel NIE
skad u nas to uwielbienie dla "niemcow"? dzisiaj rano w pracy dyskusja o odpalaniu z mrozu i kolezanka sie zalila, ze w jej polo sie jakies kontrolki pozapalaly i dziwnie jedzie...jakos nie slysze zalu kolegow jezdzacych corollami, suzuki swiftami i innymi japoncami:) ja to widze tak (ale jestem zboczony, wiec wybacz): jak ktos sie zastanawia czy kupic auto typu vectra czy moze galanta...to jakis niepowazny jest |
|
|
|
 |
Piter.v8
Mitsumaniak

Auto: japoński
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Lis 2008 Posty: 223 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
Wysłany: 07-01-2009, 09:56 Re: Mitsubishi Galant 2.5 V6 czy HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type-
|
|
|
DamianDXi napisał/a: | Koledzy, prosze Was o doradztwo, co kupić z podanych aut w temacie i w opisie tematu(nie zmieściło się w temacie)... Cena jest prawie podoba najdroższym autem z tych 4 fur jest HONDA...
Prosze pomóżcie - doradźcie, podajcie wady i zalety danych Aut...
Dzięki z Góry!
Pozdrawiam DamianDXi... |
Najlepiej się nie śpiesz jest tych aut mnustwo i masz czas żeby sobie poglądać i się przejechać i wtedy zobaczysz które Ci pasuje.Takie jest moje zdanie jeżeli masz aż taki dylemat. |
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2009, 15:09
|
|
|
DamianDXi napisał/a: | no, ale przeciesz niemieckie maszyny to dobre są to dlaczego tak źle o nich mówicie |
nie sluchaj ich, "oni" slabo sie znaja
Kup sobie Audi S6, a postawisz mi flaszke przy najblizszym naszym spotkaniu |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 07-01-2009, 20:24
|
|
|
arturro napisał/a: | Kup sobie Audi S6 |
to już chyba troszke wyższa półka |
_________________ Moje autka:
Carisma GLX 1.6 1996 rok
Galant SPORT EDITION 2.5 V6 1998 |
|
|
|
 |
Jarek90
Forumowicz

Auto: Galant 2.5
|
Wysłany: 07-01-2009, 21:06
|
|
|
Z tych aut co napisałeś to najbardziej sportowy jest ATR, aczkolwiek ja nawet jako posiadacz Accorda polecam poszukać Galanta VR4 - sprawa nie jest prosta ze znalezieniem - ale jakby Ci się udało to raczej będzie on tańszy od ATR a mocy ma spooooroo
A i jeszcze jedno - tylko nie Opel |
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 07-01-2009, 21:52
|
|
|
Posiadam Opla Astrę z silnikiem ISUZU 1,7DTL. I muszę powiedzieć, że nigdy więcej Opla.
W jedenasto-letnim aucie wszystko trzeszczy i stuka a zazanaczam, że o auto dbam.
Drobnostki bardzo szybko się psują, a z czasem jest ich coraz wiecej co zaczyna być irytujące.
Ale silniczek to poezja. Przy obecnych mrozach nie miałem najmniejszego problemu z odpaleniem. Przy przebiegu około 200tys, silnik potrzebuje do 1 litra dolewki oleju między wymianami (ok 10tys).
Sorka za mały oftop ale mamy tu dwa w jednym - japońską i niemiecką technologię.
Widać różnicę. |
|
|
|
 |
DamianDXi
Nowy Forumowicz
Auto: obecnie brak ;(
|
Wysłany: 09-01-2009, 12:20
|
|
|
Dzięki koledzy Już się zdecydowałem jakie Auto kupuje jest nim
HONDA ACCORD 2.2 VTEC Type - R (212KM + Turbo)...
A, ja nie zwracałem tak duzęj uwagi na Japońce, więc widzicie jakie są moje widomości na tm. japońców...
A wiem jedno, że AUDI nie kupie, ponieważ dla mnie to jest troche 'przereklamowane' auto, a wiecej powiem, że AUDI bez Turba nie miało by szans z nawet takim OPLEM...
I niemcy wsadzajapraktycznie do Każdego Auta TURBO, a potem dziwić się dlaczego np. w AUDI RS2 czy S2 przy pojemnosci 2.2 jest koło i ponad 300 KM... jest, ale niech niemiec tyle wyciągnie z silnika bez Turba!...
A co do GALANTA VR4 to jest to auto bardzo trudno dostępne, a jak znajdzie się to ANGLIK i ZONK!...
To jest moje zdanie... |
|
|
|
 |
waka23
Nowy Forumowicz
Auto: forester
|
Wysłany: 11-01-2009, 15:05
|
|
|
a czemu nie bierzesz pod uwagę ctr'a 7 generacji? będzie chyba szybszy bo jest sporo lżejszy. jak masz koło 35-40 tyś to itr i to będzie coś co śmiga że aż miło |
|
|
|
 |
DamianDXi
Nowy Forumowicz
Auto: obecnie brak ;(
|
Wysłany: 16-01-2009, 17:39
|
|
|
waka23 napisał/a: | a czemu nie bierzesz pod uwagę ctr'a 7 generacji? będzie chyba szybszy bo jest sporo lżejszy. jak masz koło 35-40 tyś to itr i to będzie coś co śmiga że aż miło |
KOledzy zdecydowałem się już na Auto i nie ma co pisać, można zamkąć temat...
Autem jest: HONDA ACCORD VTEC 2.2 Type - R... |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 16-01-2009, 21:23
|
|
|
mowisz, masz |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|