Zamknięty przez: gulgulq 09-01-2009, 06:31 |
Wybory moderatora |
Autor |
Wiadomość |
PIeTroUD
Forumowicz Concept Car
Auto: Volswagen Passat B5 FL
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-01-2009, 14:24
|
|
|
tak ale jak widac ne macie tu ruchu nawe czasami kilka dni nic sie nie dzieje to tez nie trzeba zawsze interwencji moderatora bo dał tu taki rygor ze kazdy sosuje sie do zasad i nikt nie pisze OT:D Takze grzeczni urzytkownicy sie trafili:)
Widze ze Hiszpan jest moderatorem to mu dokoptowac podkarpacie i po sprawie bo pewnie ma juz wprawe:D |
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
|
Wysłany: 08-01-2009, 15:38
|
|
|
gulgulq napisał/a: | Hiszpano - może ty dokoptujesz ? | Eeee, nie - i tak już wystarczająco mieszam w swoich 3 działach
Trzeba zrobić spot, obgadamy sprawę, opijemy kogo trzeba, da mu się cyrograf do podpisania i po sprawie
Może Bartkowi albo Moni się odmieni , a póki co Rafał da sobie radę sam - będzie zbierał za nas laury i baty - hehe.
Poza tym naprawdę nie chciałem funkcji Phytona dla siebie |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
|
Wysłany: 08-01-2009, 18:26
|
|
|
no własnie szkoda ze na podkarpackim tak mało sie dzieje...
Napisac tu posta to nikt nie odpowie... Zadnej odezwy czy pomocy... Szkoda bo w innych regionach jest zupełnie inaczej. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Monia
Mitsumaniak Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
|
Wysłany: 08-01-2009, 18:28
|
|
|
Ja myślę, że u nas możńa dostać pomoc jeśli ktoś coś wie na dany temat, bo od tak to nie będzie nikt śmiecił po Ojciec Moderator by miał wtedy dużo pracy... |
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
|