|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
spryskiwach tył pomocy |
Autor |
Wiadomość |
komarcom [Usunięty]
|
Wysłany: 12-01-2009, 22:59 spryskiwach tył pomocy
|
|
|
nie dziala mi spryskiwacz tył. czy w hyundaj pony 1991r. GLS MPI 1,5 5D jest dodatkowy silniczek który spryskuje tylna szybę? pytam bo nie wiem od czego zacząć |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 13-01-2009, 17:04
|
|
|
obejrzyj baniak do którego wlewasz płyn do szyb,tak na początek,poproś kogoś żeby włączył spryskiwacz tylny a sam posłuchaj czy działa pompka,jeśli działa to znaczy że coś z przewodem ...tak zgaduje ?jeśli nie to albo jest druga pompka ,albo pompka i bańka ,albo włącznik spryskiwacza uwalony,może nie działa coś jeszcze..jeśli tak to sprawdź bezpieczniki
tak za wiele nie rozjaśniłem,miałem kiedyś tego typu awarie w ,okazało się ze płyn leciał przez przetarty przewodzik metr bliżej,czyli w środku samochodu
ale zacząć już masz od czego he he |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 380 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 14-01-2009, 09:58
|
|
|
sprawdźczy nie zamarzł płyn ,rozumiem że miałeś zimowy,tak jak kolega pisze posłuchaj czy działa pompka,jesli nie to najprędzej zapchał się ten dziobek spryskiwacza ,wtedy igiełką delikatnie go oczyscić ,moze pomoże.Jesli nie działa pompka to ją należy wymienić ,mam z Colta ,ale nie wiem czy pasuje... |
|
|
|
 |
|
|