|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kod do radia |
Autor |
Wiadomość |
Przemo__xD
Nowy Forumowicz
Auto: Colt GLX 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2009, 12:08 kod do radia
|
|
|
Witam
Skad nalezy wziasc kod do fabrycznego radia w mitsubishi colt 2000r? Auto kupilem w komisie jednak gosc nie ma tego kodu, da sie go jakos zdobyc czy pozostaje wymiana?
Jezeli nie da sie go jakos odzyskac to jest mozliwe uszkodzenie elektryki samochodu poprzez wymiane radia?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 14-01-2009, 15:51
|
|
|
Przemo__xD, załóż temat tutaj na forum http://forum.eserviceinfo.com/
Musisz im podać markę, model, i jakieś kody. Ja zrobiłem fotki wszystkich kartek i naklejek i w przeciągu 30-40 minut chłopaki dali mi kod.
A nie masz przypadkiem tego kodu zapisanego gdzieś w papierach? Jeśli tam ci nie pomogą to zapodaj do ASO. Tam po VINie rozkodują ci radio i powinni to zrobić za free. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
art3city
Nowy Forumowicz
Auto: -
|
Wysłany: 15-01-2009, 18:51
|
|
|
londolut napisał/a: | Tam po VINie rozkodują ci radio i powinni to zrobić za free. |
zgadza się... |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Mar 2008 Posty: 502 Skąd: Staszów
|
Wysłany: 18-01-2009, 09:48
|
|
|
podrzuć nr seryjny i producenta radyjka na gg/pw/mail |
_________________ CJ1A 4G13 -> ALFA ROMEO 156 1,9 JTD -> Laguna I phII -> Peugeot 406 Break FL
Kiedyś na pewno Galant. |
|
|
|
 |
|
|