Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pajero I z Anglii
Autor Wiadomość
FiStaszek 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2,5 TDI
Wysłany: 14-01-2009, 19:38   Pajero I z Anglii

Witam
Jak w temacie Szukam Pajero I 2,5 w Anglii Mam sporo do wymiany w mojej pojarce i chyba taniej wyjdzie mi zakup na wyspach

Przemy
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2009, 22:09   

Dobry pomysł !! Czasem sie trafia okazja ze za cenę samego silnika (na znanym nam portalu interetowym) można kupić cała pojarke. Teoretycznie możesz przeżucic wszystko włącznie z ramą, bo wątpliwe jest aby po takim czasie były tam czytelne numery. A tak tą zakupiona możesz sobie wypiaskować, pomalować i śmigasz następne paręnaście lat :D

gogo24 
Forumowicz

Auto: Pajero 2,5 TDI 1992
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-01-2009, 22:57   

A czasami sie trafia(oczywiscie na znanym portalu aukcyjnym) ze druga pojarka jest gratis.

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 14-01-2009, 23:46   Re: Pajero I z Anglii

FiStaszek napisał/a:
Witam
Jak w temacie Szukam Pajero I 2,5 w Anglii Mam sporo do wymiany w mojej pojarce i chyba taniej wyjdzie mi zakup na wyspach

A myślisz, że auta z wyspy są w lepszym stanie? Pooglądasz to zobaczysz jak potrafi być zgnite auto.

gogo24 
Forumowicz

Auto: Pajero 2,5 TDI 1992
Wysłany: 15-01-2009, 11:26   Re: Pajero I z Anglii

zbyszekm2 napisał/a:
FiStaszek napisał/a:
Witam

A myślisz, że auta z wyspy są w lepszym stanie? Pooglądasz to zobaczysz jak potrafi być zgnite auto.

Niestety Pojarki w I budzie maja duze sklonnosci do gnicia. Jak znajdziesz jakas ze zdrowymi blachami to znaczy ze po remoncie jest(dobrze bo samemu nie trzeba sie z tym meczyc) ale oczywiscie za ten luksus trzeba wiecej zaplacic

FiStaszek 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero 2,5 TDI
Wysłany: 16-01-2009, 09:26   

ale ja nie szukam Pajero ze względu na blachy bo te mam zdrowe :) chodzi mi o podzespoły Głównie silnik i skrzynia :)
@gogo24 możesz mi podesłać na priv adres tajemniczego portalu skoro jego nazwa nie pojawiła się w poście? ;)

PiotrBe 
Mitsumaniak
- ogrodnik

Auto: Galant 2,5 V6-24 '97
Wysłany: 11-03-2009, 22:07   

to i ja bym poprosił, i pytanie od razu, jak zorganizowac transport?? Bo wydaje mi sie, że laweta troche dużo wyniesie?
i kolejny Miśkowaty: Hyundai H100, zwany pokraką

2.XII.08 Od dzisiaj tata;D

JJK 
Mitsumaniak
Angelika

Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 11-03-2009, 23:53   

Fakt terenówki na wyspach są raczej pogniłe i to dość mocno( nie wiem jak w angli ale w ie oglądałam dużo i nie wyglądało to ciekawie. Ja sama ze swoim jeździłam do takiej wielkiej suszarni do drewna i tam go wietrzyłam i suszyłam.
Fakt auta są teraz bardzo tanie i jest ich dużo, to bobry moment na zakup ale nie na sprzedaż sama się z tym borykam.
A najłatwiej to chyba przylecieć i wrócić do polski kupionym autem.

błażej 
Nowy Forumowicz

Auto: pajero 2.8 tdi automat 1995 r.
Kraj/Country: UK
Wysłany: 17-03-2009, 21:29   

mieszkam w angli i tu kupiłem moje pajero i jestem bardzo zadowolony ,jest w dogrym stanie . tu naprawde można kupić za nie duże pieniądze misiaczka a części np. pompa paliwowa rozrusznik interkoler to kupiłem z zezłomowanych aut na pobliskim szrocie na wymiane za 100 funtów . pozdrawiam

lolek100 
Nowy Forumowicz

Auto: części PAJRO 2 long 2 sztuki
Wysłany: 19-05-2009, 23:49   

witam sam mam 2 sztuki pajero II angliki na części, blacharka troche skorodowana, ale trechniczne idealne, dlatego warto wziąść angola na części, ale pajero I angielski i euroipejski maja podobna cena na allegro, bo to juz stare auta
ja mam co prawda I z '91 w ładnym stane, ale jak mi padł reduktor, to kupiłem 2 angole na części

mojeautko 
Nowy Forumowicz

Auto: Pajero
Wysłany: 05-06-2009, 18:46   

witam jestem tu mowy poda mi ktos adres tajemniczego poltalu mam pajero 1 potrzebuje czensci z gory dzienki

Mighn 
Mitsumaniak

Auto: Shogun '92 2.5 TDI Long
Wysłany: 05-06-2009, 21:27   

Od razu mówie - ceny starych autek w UK poszły w górę :( - bo za stare autko dostajesz 2000 funciaków przy zezłomowaniu i kupieniu nowego (są pewne ograniczenia, ale...) więc ludziska niechętnie sprzedają poniżej 2K funtów, co już jest spora ceną (bo dało się parę miesięcy temu Shoguna 1 kupić poniżej 500 funtów - i to w całkiem niezłym stanie)

Odpowiedz do tematu