|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Matejko 16-01-2009, 00:45 |
[PC] problem z urzadzeniami wyjscia w laptopie acer 5220 |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 15-01-2009, 10:16 [PC] problem z urzadzeniami wyjscia w laptopie acer 5220
|
|
|
1.
tak to wyglada, plus bluetooth, podczerwien, glosniki
przy wszystkim wykrzykniki i blad to "system windows nie moze zaladowac sterownika, sterownik jest uszkodzony lub go nie ma"
gdy instaluje nowe - wykrzyknik na chwile znika, po czym odswieza liste i wywala go znowu,
byl malware - ale usunalem, antywirus nic nie wykrywa, spybot i inne programy tego typu takze nie, juz rozkladam rece, a chcialbym uniknac formata - moze ktos ma jakies pomysly lub juz to przerabial ??
2.
drugi problem mam w drugim laptopie - ciagle wyskakuje okienko z informacja o problemie z aplikacja WMI i zostanie ona zamknieta i nawet wyskakuje przy wylaczonym wmi, spyware nic nie znalazl antywirus tez milczy, tu takze chcialbym sie obyc z formatem |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 15-01-2009, 12:51
|
|
|
Matejko napisał/a: | przy wszystkim wykrzykniki i blad to "system windows nie moze zaladowac sterownika, sterownik jest uszkodzony lub go nie ma"
gdy instaluje nowe - wykrzyknik na chwile znika, po czym odswieza liste i wywala go znowu, |
- jaki masz opis błędu jak wejdziesz na dane urządzenie??
- spróbuj jeszcze to wszystko usunąć i odpal jeszcze raz windowsa, niech poznajduje Ci wszystkie opcje ponownie |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 15-01-2009, 14:02
|
|
|
nie moge usunac nawet w awaryjnym bo wyskakuje komunikat ze urzadzenia sa potrzebne przy starcie systemu,
a bledy pozniej podam bo cos nakombinowalem ze system nie startuje |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2009, 14:09
|
|
|
Matejko napisał/a: | chcialbym uniknac formata |
czasami to jedyne wyjście, i w sumie najszybciej dowiesz sie przy tym czy problem tkwi w systemie czy może w bo niestety sprzęt ten bezawaryjnością nie grzeszy |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 15-01-2009, 14:25
|
|
|
juz wszystko ok, naprawilem - jak zwykle nie wiem jak, ale dziala |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 15-01-2009, 18:08
|
|
|
Matejko napisał/a: | juz wszystko ok, naprawilem - jak zwykle nie wiem jak, ale dziala
drugi problem mam w drugim laptopie | Masz rozdwojenie jaźni Sprzedaj obydwa - kup jeden, skończą się problemy |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 877 Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 15-01-2009, 18:14
|
|
|
Derpin napisał/a: | Cytat:
acer 5220
bo niestety sprzęt ten bezawaryjnością nie grzeszy |
mam to cudo od ponad roku a ociec ma 5320z (czyli następcę) i dotychczas nie zanotowałem żadnego problemu. nie wiem skąd Twoje dane, lap. ten ma taką samą awaryjnośc jak reszta niskobudżetowego sprzętu... |
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 15-01-2009, 18:28
|
|
|
Marti przykro mi ale nie jest to temat do dyskusji nt laptopa tylko nt problemow z nimi |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 877 Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 15-01-2009, 20:49
|
|
|
Zdąrzyłem się zorientować ...... stąd moja uwaga co do awaryjności tego sprzętu (brak awaryjności potwierdzam jako użytkownik tego czegoś). Moja wypowiedz miała na celu zwrócenie uwagi na software tego lapka nie harwere a popychanie uzytkownika w kierunku problemu technicznego (hardwarowego) bo to słaby sprzęt to błąd. I tyle z mojej strony bo widzę że problem został rozwiązany więc nie ma co dalej ciągnąc tego OT ale widzę więcej postów tego typu. |
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 16-01-2009, 00:45
|
|
|
a jako ze ja juz kompa zdalem jako sprawnego temat zamykam |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
|
|