|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Laik w car audio - pomocy ;) |
Autor |
Wiadomość |
vendetta
Mitsumaniak Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Gru 2008 Posty: 1966 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 16-01-2009, 19:54 Laik w car audio - pomocy ;)
|
|
|
Helou
szukam radyjka do mojego auta. Nie mam zamiaru podłączać żadnych dodatkowych głośników ani tub basowych. Potrzebuję dobrego radia na 4 głośniki do Colta. Jedyny wyznacznik to USB (bezpośrednie - bez kabla). Do tej pory w starym aucie miałam Pioneer'a + zmieniarka i byłam bardzo zadowolona. Możecie mi coś doradzić? Na co zwrócić uwagę? A już jak podsuniecie konkretne modele będę wdzięczna Cena - najlepiej rozsądna. |
Ostatnio zmieniony przez vendetta 17-01-2009, 11:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 16-01-2009, 23:19
|
|
|
Pioneer ma całkiem przyjazne brzmienie więc mozna by pozostac przy tej firmie, proponujeTEN odtwarzacz. Jest to dośc prosty model ale za te pieniądze cięzko o cos lepszego
Może jeszcze Kenwood
|
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 17-01-2009, 12:11
|
|
|
Jeżeli do tej pory satysfakcjonująco grał Pioneer, do tego liczysz się z funduszami to nie szukaj. Kup następnego Pioneera.
P.S. Niczego nie wiemy odnośnie twoich preferencji:muzyki, tunera FM, gustu... |
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2009, 20:12
|
|
|
Zdecydowanie Kenwood - chociażby na 24-bitowy przetwornik... |
|
|
|