|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam szukam i nie moge znaleźć...;/ Colt Version-R |
Autor |
Wiadomość |
mr.bean
Nowy Forumowicz

Auto: colt cz3 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2009, 14:41 Szukam szukam i nie moge znaleźć...;/ Colt Version-R
|
|
|
Czy jest ktoś wstanie mi pomoc, i napisać kiedy wszedł na rynek Mitsubishi Colt Version-R ten podbny do CZX'ow z rocznika 2004-2008, i czy ktoś z użytkowników forum, jest w posiadaniu takiego, lub też czy ktoś widział taki sprzęt gdzieś u nas;)? Bo nowy z rocznika 2009 wiem ze jest w saolnach w sprzedazy, ale jakoś nic nie widze na temat poprzedniego;).
Mile widziane odpowiedzi. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2009, 15:50
|
|
|
Tutaj jest forum użytkowników Coltów Ralliart. Polecam lekturę o ile angielski nie jest Ci straszny. W wersji produkowanej do 2008 r. był oferowany tylko w wersji pięciodrzwiowej. W Polsce w żadnym cenniku nigdy go nie widziałem, więc sprzedaż o ile miała miejsce to tylko na zamówienie. Z profilu forum można wnioskować, że sprzedawany był głównie w Japonii i Australii.
W tym temacie znajduje się dokładny opis modelu.
Kiedy był wprowadzony? Nie wiem, ale pamiętam, że gdzieś widziałem datę
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mr.bean
Nowy Forumowicz

Auto: colt cz3 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-01-2009, 16:07
|
|
|
dzieki, to forum widziałem już, tam są same kozaki coltowe;p, ale własnie jeszcze data kiedy wszedł do produkcji, narazie wszystko widze w datach 2008, i pewnie tak bedzie, ale to nie napisane odnosnie produkcji, ale artuykuly o tym samochodzie widze z tym rokiem;).
Poza tym, własnie szkoda że nie widać dostępnego w polsce, ale pewnie jak np nowy jest wart 70k prawie, to pewnie norlany czlowiek by kupił coś dużego za tą kase, a nie coś takiego jak colt;p, ale spoko było by zobaczyć jak się taki sprzet sparwuje na żywo;). |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2009, 16:19
|
|
|
mr.bean, weź pod uwagę, że mamy wersję Colta po liftingu i przed.
Nazwy wersji turbo przed liftingiem:
- CZT <--- wersja trzydrzwiowa (dostępna w Europie)
- Ralliart <--- wersja pięciodrzwiowa (niedostępna chyba w Europie)
Nazwy wersji turbo po liftingu:
- Ralliart <--- wersja zarówno pięcio- jaki i trzydrzwiowa (dostępne w Europie)
Wyszukiwarka po wpisaniu "Colt Ralliart" wyrzuca modele po 2008 dlatego, że one teraz są najnowsze no i ich dostępność jest o wiele większa.
Tutaj znajduje się filmik z testu tego Colta dodany 2 lata temu, więc pewnie w 2007 ta wersja była już dostępna.
Postaram się poszukać daty wprowadzenia wersji Ralliart przed liftem.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|