Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:52
[EAx 97-04] Proszę o pomoc
Autor Wiadomość
Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-01-2009, 01:39   

Dariusz Chmal napisał/a:
Gdy je kupowałem to stał mój i jeszcze jeden czarny 98r 2.5 który miał coś ze sprzęgłem,,może to ten którego kupił Rafał Szczecin

dokladnie tego gala kupilem . cos ze sprzeglem to nisko biorace . jak sie okazalo pozniej w niemcowni nie wiedzieli co to i wymienili pompe sprzegla nie odpowietrzajac jej ani nie regulujac .

w szczecinie zrobilim odpowietrzenie, regulacje pompy oraz zalozony zostal zestaw naprawczy wysprzeglika (wszystko zamknelo sie w smiesznych pieniadzach ) i gal smiga az milo a sprzeglo bierze normalnie tak jak w kazdym innym aucie .

jak wiadomo ile osob tyle opinii, ale ja tam jestem zadowolony z gala ( majac go tak krotki czas ) i jezeli mialbym sie teraz cofnac w czasie to kupilbym go ponownie .

Dariusz Chmal 
Nowy Forumowicz
Szlony001

Auto: Mitsubishi Galant 2.0 4G63 99r
Wysłany: 15-01-2009, 09:38   

Witam.
Masz racje może tylko mnie się nie pofarciło,a miałem go brać tylko myślałem że to coś poważniejszego więc wybrałem tego co mam, silnik pięknie zrobiony przez profesjonalistów troszke na to wyrzygałem kaski ale co zrobić.

Misiooo 
Forumowicz

Auto: Mondeo kombi '08
Wysłany: 15-01-2009, 16:39   

Dembowy napisał/a:
W takim razie podjadę do sprzedawcy i obejrzę te 2 egzemplarze których linki wkleiłem.Może coś z tego wyjdzie :wink:

Witam jestem ciekawy czy byłeś u tego sprzedawcy?? Bo też mnie zainteresował jeden galant z jego "kolekcji " :)

Dembowy
[Usunięty]

Wysłany: 15-01-2009, 18:52   

Jak dobrze pójdzie to pofatyguje się do sprzedającego w następny weekend. Nad którym egzemplarzem się zastanawiasz ?

Misiooo 
Forumowicz

Auto: Mondeo kombi '08
Wysłany: 15-01-2009, 20:09   

Zastanawiałem się nad tym srebrnym.
L200 '08 -- służbowy
Mondeo kombi '08 - na czas wózków i pieluch :)

Dembowy
[Usunięty]

Wysłany: 21-01-2009, 19:00   

Ja jadę w sobotę oglądać tego czarnego :) Jeśli będzie wszystko OK to biorę :)
PzDr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi