|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
podgrzewane fotele pajero |
Autor |
Wiadomość |
karolb9545
Nowy Forumowicz
Auto: pajero
|
Wysłany: 21-01-2009, 21:42 podgrzewane fotele pajero
|
|
|
Witam jestem tu nowy posiadam pajero 98r. i mam problem z fotelem kierowcy, nie dziala podgrzewanie gdy wlączam na wlaczniku nie zapala sie zadna dioda, do fotela tez nie dochodzi prąd czy jest jakiś bezpiecznik, przekaźnik? gdzie mogę takiego czegoś szukać ? |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2009, 21:47
|
|
|
Witaj na forum!!!
Po włączeniu powinna się palić dioda pomarańczowa lub zielona (chyba, poprawcie).
Jeśli się nie zapala to wygląda na to, że nie dochodzi prąd przełącznika |
|
|
|
 |
Guciek
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
Wysłany: 21-01-2009, 23:31
|
|
|
a ja mam pytanko trochę zachaczające ten temat a mianowicie przy ostatniej wizycie w serwisie pytałem się gościa czemu w tej klasy aucie nie ma klimatyzacji w fotelach jak np w mondeo gdzie można regulować sile podgrzewania jak i chłodzenia i on mi powiedział że w pajero jak się włączy klimatyzacje to fotele powinny również być chłodzone... czy to prawda czy walną ścieme po prostu na odczepnego żebym mu nie marudził? Niestety nie miałem okazji sprawdzić tego w lato bo zacząłem nim jeździć jak już było zimno... Pajero IV 2008 |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-01-2009, 14:03
|
|
|
Są dwie pozycje żółta bardziej grzeje schabiki zielona mniej być może że jak się włączy klimę to chłodzi narazie za zimno żeby sprawdzić -ale czytałem na forum że zielone połozenie jest tylko podtrzymaniem temperatury nagrzanego fotel i chyba to jest własciwa odpowiedź-ponieważ fotel jest ciepły ale nie parzy |
|
|
|
 |
|
|