|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy MITSUBISHI=PROTON ? |
Autor |
Wiadomość |
raffaelli [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2006, 20:12 Czy MITSUBISHI=PROTON ?
|
|
|
Witam. Myślę zakupie Protona np takiego
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1119732
Na Allegro i innych portalach z ogłoszeniami opisywany jest on jako Mitsubishi Lancer/Colt. Czy faktycznie części będą pasować, zwłaszcza chodzi mi o materiały eksploatacyjne (rozrząd, filtry)?
Zastanawiałem się czy temat dać do ogólnego czy do technicznego i zdecydowałem jak zdecydowałem. Jeśli żle umieściłem przenieście.
pozdrawiam Raf |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-05-2006, 22:15
|
|
|
I po to zakładasz dwa takie same (prawie ) tematy?
Ehh tak - proton to produkowany w Malezji na licencji Mitsubishi samochód.
Technicznie zbliżony do Mitsu bardziej niż na przykład Hyundai bo nawet zewnętrzne blachy sa podobne - zauwaz podobne nie identyczne. A w każdym razie nie wszystkie - tem na ogłoszeniu to jakaś dziwna hybryda - z przodu bardziej niż Lancera przypomina Colta.
A i jeszcze jedno - www.google.pl przyjacielem Twym.
Proszę www.proton.com i inne. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 09-05-2006, 23:08
|
|
|
Z tyłu to mi przypomina Galanta E3x HTB jakim Krzyżak śmiga, z przodu CAx, a silnik jak 4G15 w C5x |
|
|
|
 |
raffaelli [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2006, 00:00
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | :roll: ...I po to zakładasz dwa takie same (prawie ) tematy?... |
Już wywaliłem. |
|
|
|
 |
|
|