|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przepraszam, że mnie nie będzie |
Autor |
Wiadomość |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2006, 20:20 Przepraszam, że mnie nie będzie
|
|
|
Wszystko ma swój początek i koniec. Przyjrzałem się dziś sobie z boku i stwierdzam, że przestałem znajdować na tym forum cokolwiek dla siebie. Kolory, regulaminy, funkcyjni, podfunkcyjni, pozwolenia, zakazy, ciągłe zmiany... To wszystko mnie męczy, powoduje, że staję się niemiły, wyjątkowo złośliwy i prowokacyjny. Zresztą sami widzicie.
Dlatego podjąłem decyzję, że spadam stąd.
Przepraszam wszystkich których kiedykolwiek uraziłem. Ci, którzy mnie znają wiedzą, że IRL nie mam nigdy intencji, by robić komuś krzywdę.
Pozdrawiam serdecznie tych, których wyjątkowo szanuję, znam i cenię. Z imienia wymienię tylko starą gwardię, którą znam osobiście. Specjalnie, żeby nikt się nie obraził.
Pozdrawiam więc obydwu Jacków (JCH i Jackie), Moominka, Stefana, Roberta Bryla, jezyka, Alka, gumasa, Slaglawa...
Jeśli kogoś pominąłem, to pretensję przyjmuję na maila.
Jeśli ktoś spotka Moominka, to niech mu przypomni, że tą zmieniarkę do spejsa, którą mu dałem, ma przy sprzedaży przekazać komuś z forum. Komu - niech sam uzna za stosowne. Mógłby się już nie wygłupiać i wymienić spejsa na coś większego. W końcu w tym wieku to już wypada jeździć dostojnie
Trzymajcie się ciepło.
Pa
p.s. Dam sobie szansę. Wpadnę tu za pół roku zobaczyć do czego doszliście. Do usłyszenia 11 listopada. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2006, 20:34
|
|
|
Zmiany sie już skończyły... Na dobre...
To co jest teraz - eh pisałem juz o tym co i dlaczego ileś razy - znasz moje argumenty.
naprawdę bardzo żałuję i mam nadzieję że zmienisz zdanie... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-05-2006, 20:52
|
|
|
edit:
Kolory - na kolory nicków nie mam wpływu - nie moge tego cholerstwa wyłączyć. Na kolor czerwony kawałka dotyczącego mitsumaniaków tak - chciałem żeby sie wyrózniało. Nie myśl sobie że olewam i nie liczę się z niczyim zdaniem - Twoje jak już wielokrotnie to podkreślałem bardzo szanuję i cenię. Tomek na początku napisałes o forum że nie może być sztampowe i nudne, że musi być szalone bobardziej pasuje do mitsumaniaków, że nie można ciągl rozmawiać o rozrządzie w Colcie.
Popatrz na nie teraz - jest silne tematami ogólnymi, spotkaniami, ludzię się poznają, spotykają, spędzają ze sobą czas. Wciągają się w to nowi uzytkownicy forum - czy to źle że zmiany temu sprzyjają?
To naprawdę ostatnie zmiany. Tu już nie ma co poprawiać a ja własciwie już swoje zrobiłem. Teraz będę już tylko userem z tytułem admina bo moje interwencje ani żadne więcej modyfikacje nie są juz potrzebne.
Poza tym zwróć uwagę na to że to się przyjmuje. Grupy, podfora regionalne. To działa. I będzie działać.
Serdecznie Cie pozdrawiam i mam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie. Jeżeli nie - zaczekamy - gdy wrócisz zobaczysz (mam nadzieję) że to się sprawdziło. tyle że będziesz miał strasznie dużo do czytania.
Trzymaj się.
P.S.
Moda nie zdejmę. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 11-05-2006, 21:12
|
|
|
Fido__ NIE ja sie nie zgadzam jak na poczatku mielismy male zatargi ze soba, tak ostatniego czasu polubilem Cie, i pisze to naprawde szczerze, a ze jestes zgryzliwy, dociekliwy to przeciez nie zle ktos musi nie ochodz bo bede tesknic za Toba i mowie to calkowicie powaznie |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
|
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 11-05-2006, 22:11
|
|
|
Tomek, powodów mogę się domyślać ale wierz mi, Hubi się wypstrykał już ze zmianami bo i nie ma co zmieniać. Dalej, jeżeli zabraknie Ciebie to już w ogóle wpadniemy w samouwielbienie i może się to skończyć co najmniej dziwnie. Kolejnym tematem jest moja osobista z Tobą zażyłość. Jak widzisz, mocno zaniedbuję i forum Mitsumaniaków i forum Subaru a jak jestem to czytam to co napisali ludzie w "moich" wątkach (a że mamy podobne zainteresowania...) stąd taka prywatna i osobista prośba - zostań, bo zwariuję i nie będziesz miał gdzie samochodu serwisować i co wtedy? Poza tym kto Ci weźmie w rozliczeniu Yarisa, o którym sam pisałeś co to padalec?
A tak zupełnie serio, potrzebuję jakiejś przeciwwagi dla otaczającej mnie rzeczywistości...Może by WiS'a tu zciągnąć?
Stary, pozdrawiam i nie daj się prosić. JA tu na Ciebie czekam.Serio.
Jacek |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 12-05-2006, 00:10
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Wszystko ma swój początek i koniec. Przyjrzałem się dziś sobie z boku i stwierdzam, że przestałem znajdować na tym forum cokolwiek dla siebie. Kolory, regulaminy, funkcyjni, podfunkcyjni, pozwolenia, zakazy, ciągłe zmiany... To wszystko mnie męczy, powoduje, że staję się niemiły, wyjątkowo złośliwy i prowokacyjny. Zresztą sami widzicie.
Dlatego podjąłem decyzję, że spadam stąd. |
a ja wiem gdzie będzie pisał teraz Fido_
tu |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 12-05-2006, 00:50
|
|
|
tomusn napisał/a: | ja wiem gdzie będzie pisał teraz Fido_
tu |
nie wiedziałem, że może istnieć coś takiego...myslałem że są crazy people, ale tu jest to do potegi "n" |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 12-05-2006, 01:02
|
|
|
Fido GRATULUJE POCZUCIA HUMORU! DOWCIP CI SIE UDAŁ USMIAŁEM SIE DO ŁEZ!
Tylko mi prosze nie mow, ze to nie był żart.
Dopisze sie tutaj.
Przepraszam, ze i mnie nie będzie, ale jutro wyjezdzam do niemiec i wracam w przyszla sobote wieczorem. Jade na wyjazd organizowany przez moja uczelnie. Bede zwiedzac port przeladunkowy w Hamburgu, pokazy lotnicze w Berlinie oraz miasteczko dreswagena w dreszburgu... |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 12-05-2006, 07:28
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Dlatego podjąłem decyzję, że spadam stąd. |
EEjjjjjj, pogieło Cię? że się tak delikatnie zapytam? Nie znamy się osobiście, chociaż miałem nadzieję że się to zmieni na zlocie, ale mimo to w swoisty sposób Cię lubię. Nie rób tego i nie odchodź, bądź ponad kolory i podziały. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 12-05-2006, 07:47
|
|
|
Fido__ napisał/a: | powoduje, że staję się niemiły, wyjątkowo złośliwy i prowokacyjny. |
Fido nikt z nas nie zauważył żebyś taki był.
Szkoda że nie ma Cie z nami na forum. Teraz to juz napewno popadniemy w samouwielbienie.
I jeszcze pytanko:
Liczyć Cię na zlot Przyjedziesz z rodzinką i namiotem
Specjalne pozdrowienia dla Ciebie Fido___ |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2006, 16:01 Re: Przepraszam, że mnie nie będzie
|
|
|
Fido__ napisał/a: | staję się niemiły, wyjątkowo złośliwy i prowokacyjny. |
Weź się Fido nie wygłupiaj! W końcu każdy ma na forum jakąś pożyteczną funkcję, a Ty sprawiałeś się świetnie.... nie licząc oczywiście sytuacji gdy wykazywałeś się rozsądkiem i rozwagą.
Ale jeśli forum Ci męczy i denerwuje, to jasne że nic na siłę.
Miło że się pożegnałeś.
Zapraszamy jak tylko będziesz miał ochotę tu zajrzeć.
P.S. Tak się przyglądam temu określeniu "prowokacyjny"..... |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2006, 11:11
|
|
|
kto będzie bronił prawicy jak lew
kto będzie odsiewał ziarna od plew
kto będzie z góry na wszystkich lukał
kto się będzie w czoło paluchem swym pukał
kto rozsądkiem zdrowym zrobi okład zimny
kto wszelakim kłótniom teraz będzie winny
kto wyszpera w wyborczej artykuł ciekawy
kto podniesie ciśnienie zamiast rannej kawy
zgadujcie, zgadujcie nie będzie wam trudno
kto dostrzegł po czasie, że tu strasznie smutno?
ostrzeżenia są dobre, gdy odnoszą skutek
szkoda, że czerwone jak reksia kogutek
i odwrotne od zamierzeń skutki nam przynoszą
bo nie można swą władzą czynić z innych prosiąt
bo kto niby lubi gdy kolor czerwony
świeci obok nicka, przez kogoś wsadzony?
więc jak nigdy dotąd ja za Fidem staję
jak dostanę bana, spadam na Hawaje
gdzie wolność, gdzie równość, gdzie braterstwo i chwała
gdzie w słonecznym blasku dzięcielina pała ...
a Ty Fido wracaj, bo Cię tutaj potrzeba,
bo to forum bez Ciebie jest jak sól bez chleba.
|
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 17-05-2006, 11:15
|
|
|
CichyTom, , jestem pod wrażeniem . |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
|
Wysłany: 17-05-2006, 12:02
|
|
|
Cichy jesteś najlepszy
Wasze dialogi Cichy vs. Fido podtrzymywały humor na tym forum, teraz będzie zdecydowanie spokojniej (niestety)
Trzeba spowodować, żeby Fido wrócił, koniecznie. (ja to powiedziałem ?)
Mimo iż nie pałałem do Niego wielką sympatią, to muszę przyznać, że był potrzebny |
|
 |
|
|