|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z34A 1.3] Nowa kierownica ze sterowaniem radiem |
Autor |
Wiadomość |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2009, 11:31 [Z34A 1.3] Nowa kierownica ze sterowaniem radiem
|
|
|
Chciałbym zakupić kierownicę do mojego Colta ze sterowaniem radiem. Czy ktoś z forumowiczów robił coś takiego i mógłby mi powiedzieć co oprócz kierownicy z przyciskami będzie mi potrzebne? Czy Colt ma już instalację pod taką kierownicę, czy też trzeba jeszcze dokupić kabelki/wtyczki?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam |
|
|
|
 |
kszyho
Forumowicz kszyho

Auto: COLT 1.3 Z30 95KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2006 Posty: 44 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 31-01-2009, 19:30
|
|
|
Myślałem nad czymś takim, i trzeba wymienić jeszcze układ uruchamiający poduszkę powietrzną w kierownicy bo jest inny.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2009, 20:28
|
|
|
kszyho, no to mnie trochę zmartwiłeś, bo to już jest dość poważna sprawa jeżeli trzeba w airbagi ingerować. Dziękuję za informację
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zmn18
Nowy Forumowicz
Auto: colt CZ5 DID 1,5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-02-2009, 20:02
|
|
|
czesc moze by tez pomyslec o zamontowaniu pilota do radia, troche zabawy ale masz sterowanie radiem w kierownicy. |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2009, 22:39
|
|
|
zmn18, na razie nie palę się do montażu innego niż fabryczne radia, więc to rozwiązanie chyba odpadnie, chyba, że można taki pilot dorobić do oryginału. Problemem na pewno byłby fakt, że nie mam żadnych schematów do radia, które posiadam.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2009, 22:34
|
|
|
Sprawdź w katalogu oryginalnych akcesoriów do Colta, bo coś mi się zdaje że występuję taka możliwość.
Żeby zobaczyć co wchodzi w skład całego zestawu do takiej kierownicy musisz zajrzeć na ostatnią stronę gdzie jest wykaz numerów katalogowych (w tymże katalogu). |
|
|
|
 |
|
|