Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego
Autor Wiadomość
sirroman 
Nowy Forumowicz

Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-01-2009, 00:28   Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego

Witam Mitsumaniakow z Bydgoszczy i okolic! :) Z tej strony kolega z forum Mazdy ;) Jezdze Xedosem 6 V6 z 97r. i jestem z Bydgoszczy (jak ktos ma ochote to zapraszam do ogladania na http://forum.mazdaspeed.p...asc&highlight=/). Ostatino mialem male zdarzenie drogowe - wszystko jest opisane lacznie z fotkami w moim temacie na forum mazdaspeed. Chcialbym zebrac opinie na temat zakladu blacharsko lakierniczego gdzie planuje oddac auto na naprawe - jest to Carrera motors na ul.Cmentarnej 82. Na forum mazdaspeed dostalem jedna rekomendacje tego zakladu - dowiedzialem sie, ze nie jest tam najtaniej ale robia swoje dobrze... U was znalazlem, takze jedna pozytywna opinie na temat tego zakladu. Chcialbym sie zapytac czy znalazly sie jeszcze jakies osoby, ktore zdecydowaly sie na naprawe w Carrera motors?

Pozdrawiam
Juliusz 'sq2jul'

szkuba 
Forumowicz

Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
Wysłany: 02-02-2009, 20:59   

Witam ja tam miałem bezgotówkową w czerwcu zeszłego roku. Ogólnie wygląda na to że się znają na rzeczy, chociaż odbierając auto musiałem poprosić o jedną poprawkę montażową. Części zderzaka były wymieniane na oryginalne Mitsu. Lakier w porządku w końcu ten fabryczny też nie był jakiś super. Ogólnie ludzie z zewnątrz nie potrafią poznać z której strony był trafiony. Gdybym musiał gdzieś samochód oddać na bezgotówkową (nie daj Boże) to pewnie też tam.

sirroman 
Nowy Forumowicz

Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
Wysłany: 03-02-2009, 09:41   

oo w koncu jakis odzew ;) szkuba wielkie dzieki dla Ciebie! :) Ja czekam na wyplate odszkodowania (maja czas jeszcze 2 tyg) i jade tam zostawic swoje auto.

Pozdrawiam i dziekuje za odzew :)

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Wysłany: 04-02-2009, 14:17   

Ponoć dobry blacharz jest na Szajnochy - Irek Cioch, jak się jedzie od Fordońskiej to jeden jedyny domek po lewej stronie, to tam. A co do lakiernika to Marek - Gdańska 108 bodajże, przed warsztatem Auto-Serwis Ewa.

FIESTA ST150

Odpowiedz do tematu