Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego |
Autor |
Wiadomość |
sirroman
Nowy Forumowicz
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2009, 00:28 Opinie na temat zakladu blacharsko/lakierniczego
|
|
|
Witam Mitsumaniakow z Bydgoszczy i okolic! Z tej strony kolega z forum Mazdy Jezdze Xedosem 6 V6 z 97r. i jestem z Bydgoszczy (jak ktos ma ochote to zapraszam do ogladania na http://forum.mazdaspeed.p...asc&highlight=/). Ostatino mialem male zdarzenie drogowe - wszystko jest opisane lacznie z fotkami w moim temacie na forum mazdaspeed. Chcialbym zebrac opinie na temat zakladu blacharsko lakierniczego gdzie planuje oddac auto na naprawe - jest to Carrera motors na ul.Cmentarnej 82. Na forum mazdaspeed dostalem jedna rekomendacje tego zakladu - dowiedzialem sie, ze nie jest tam najtaniej ale robia swoje dobrze... U was znalazlem, takze jedna pozytywna opinie na temat tego zakladu. Chcialbym sie zapytac czy znalazly sie jeszcze jakies osoby, ktore zdecydowaly sie na naprawe w Carrera motors?
Pozdrawiam
Juliusz 'sq2jul' |
|
|
|
 |
szkuba
Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GL 2000r.-sprzedany
|
Wysłany: 02-02-2009, 20:59
|
|
|
Witam ja tam miałem bezgotówkową w czerwcu zeszłego roku. Ogólnie wygląda na to że się znają na rzeczy, chociaż odbierając auto musiałem poprosić o jedną poprawkę montażową. Części zderzaka były wymieniane na oryginalne Mitsu. Lakier w porządku w końcu ten fabryczny też nie był jakiś super. Ogólnie ludzie z zewnątrz nie potrafią poznać z której strony był trafiony. Gdybym musiał gdzieś samochód oddać na bezgotówkową (nie daj Boże) to pewnie też tam. |
_________________ Kuba |
|
|
|
 |
sirroman
Nowy Forumowicz
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 V6
|
Wysłany: 03-02-2009, 09:41
|
|
|
oo w koncu jakis odzew szkuba wielkie dzieki dla Ciebie! Ja czekam na wyplate odszkodowania (maja czas jeszcze 2 tyg) i jade tam zostawic swoje auto.
Pozdrawiam i dziekuje za odzew |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 04-02-2009, 14:17
|
|
|
Ponoć dobry blacharz jest na Szajnochy - Irek Cioch, jak się jedzie od Fordońskiej to jeden jedyny domek po lewej stronie, to tam. A co do lakiernika to Marek - Gdańska 108 bodajże, przed warsztatem Auto-Serwis Ewa. |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
|