|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse a zima? |
Autor |
Wiadomość |
kuba.es
Mitsumaniak

Auto: Civic VII 1,6 VTEC 2002
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-02-2009, 17:09 Eclipse a zima?
|
|
|
Witam!
Obecnie jeżdżę Carismą i muszę przyznać że dzielnie radzi sobie w zimie. Oczywiście nie oczekuję, że Eclipse będzie sobie radził równie dobrze ale ciekawi mnie czy w ogóle da się takim autkiem poruszać zimą? Może ktoś z Was użytkuje to autko przez cały rok? Jeśli tak to jak sobie radzi? "Choruję" na ten samochód od dawna ale niestety nie stać mnie na 2 samochody do jazdy w lecie i w zimie
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi! |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 14-02-2009, 17:44
|
|
|
kuba.es, nigdy nie miałem fajniejszego auta na zimę. Drogi trzma się tak rewelacyjnie że, jak czasem chce się poślizgać to jest ciężko wprowadzić go w poślizg, ręcznym na śniegu. Pozatym na + można zaliczyć: w zimie przez to że ma małą stosunkowo kabinę szybko się nagrzewa. Ze względu że jest niski łatwo się go odśnieża, jeśli na zimę zapodasz koła oryginał 15" + gumy 195/65/R15, prześwit jest większy niż w Space Runner'e. Ogólnie polecam |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 14-02-2009, 18:00
|
|
|
nie ma tragedii natomiast jesli chodiz o 2g to jest troche nizej posadzony... ale nie narzekam a mieszkam prawie w gorach auto jak kazde |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 15-02-2009, 13:02
|
|
|
Jeździ sie bardzo dobrze ale mnie szkoda go katować na Krakowskich szutrach solnych więc stoi cały sezon w ogródku |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
|
|