|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer CB0 a zima, ciężka jazda |
Autor |
Wiadomość |
PanLan
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 94r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-02-2009, 18:27
|
|
|
Już wszystko wiem, nie padło sprzęgło ale siłownik od sprzęgła, wystarczy wymiana uszczelek koszt 16zł, cały siłownik 60zł, ucieka olej i temu słabo działa sprzęgło, wystarczy wymiana uszczelek od siłownika
ps. wracając do opon, jakie polecacie? i czy macie w swoim lancerku takowe, już wiem że 175/65 14R ale teraz dokładnie opona firma, bieżnik najlepiej z 08 produkcji
Jako jedne polecające przez ann87 czyli SAVA Eskimo S3, czy ktoś też ma takie?
[ Dodano: 17-02-2009, 19:01 ]
Chyba się zdecyduje na te
http://www.allegro.pl/ite..._wyprzedaz.html
Wyszło by mnie 560zł za 4sztuki z wysyłką, chyba że ktoś zna sklep z tańszymi oponami w Małopolsce |
_________________ "Motoryzacja to pasja każdego mężczyzny" |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 17-02-2009, 20:03
|
|
|
Ja przez ostatnie mrozy oraz sniegi itp dosc dobrze przetestowałem Barum polaris 2 i musze pochwalic bardzo te opone po jezdzie na sniegu itp. Na suchej powierzchni w mrozy tez jezdzi pięknie daje rade na mokrej. Troche hałasuje przy wiekszej predkosci.
Trzeba uwazac na błocie pośniegowym. Sa w dobrej cenie polecam!!! |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
|
|