|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ciężko wchodzi wsteczny |
Autor |
Wiadomość |
badmdfk
Mitsumaniak dnb forever

Auto: A4/B6 1.8t s-line,Colt CZ3 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-02-2009, 16:55 Ciężko wchodzi wsteczny
|
|
|
Witam wszystkich!! Mam pytanie, może ktoś już się spotkał z takim problemem a mianowicie ciężko wchodzi mi wsteczny. Mam carisme 1.6 97r. ze skrzynią biegów z renault. Kiedyś jak byłem u mechanika to powiedział że się zużył jakiś drążek, który jest odpowiedzialny za odpowiednie wbicie biegu i powiedział też że troche go wzmocnił, ale nie wie ile wytrzyma. Moje pytanie czy ktoś wie co to może być i czy można taką część kupić a jak tak to ewentualnie gdzie na śląsku. Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 18-02-2009, 16:59
|
|
|
tulejki do wymiany,
uzyj opcji szukaj aby dowiedziec sie szczegolow |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 18-02-2009, 17:13
|
|
|
badmdfk napisał/a: | Kiedyś jak byłem u mechanika to powiedział że się zużył jakiś drążek, który jest odpowiedzialny za odpowiednie wbicie biegu i powiedział też że troche go wzmocnił, ale nie wie ile wytrzyma. | hmmm a wystarczy kupienie tulejek za 50zł i wymiana ich (samemu przez 10 minut)
poszukaj na forum jest o tym kilka tematów |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
drd1812
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Cze 2008 Posty: 1231 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 18-02-2009, 19:03