|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2008, 10:37 wycieraczki
|
|
|
hej hej - nurtuje mnie pytanie....chodzi o ramię wycieraczki lub też obu...w moim colcie to to rdzewieje (nazywam toto bo nie znam fachowej terminologii)...a że po obejrzeniu kilku coltów ostatnio zauważyłem iż w każdym prawie owo dziwo występuje więc zapytam czy też u was może i jakaś rada może...a i po 80 tyś km "dziwne" odgłosy wydają drzwi lewe hehe ) |
|
|
|
 |
Raffix [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2009, 19:06
|
|
|
Potwierdzam, to to u mnie tak samo
co ciekawe - tylko jedno |
|
|
|
 |
MMC
Mitsumaniak
Auto: Lancer 1.8 + Smart
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 46 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 07-02-2009, 19:25
|
|
|
U mnie toto ten sam problem, na szczęście udało mi się to ładnie zalakierować i nie ma ani śladu, jak nowe . |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 07-02-2009, 23:48
|
|
|
Melduję, że u mnie żaden z tych problemów nie występuje
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kylly [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2009, 23:00
|
|
|
hehe melduję że w ramach gwarancji ) toto zostało usunięte - rzutem na taśmę bo już po gwarancji ) poza tym napinacz pasów od strony kierowcy powiedzmy "słabo" działa ) i oczywiście serwis nie wymienił mi tarczy sprzęgła (zasada wciśnij sprzęgło circa 12 razy za 13 bieg wsteczny wejdzie bez zgrzytu ale niech będzie i tak po prawie 100 tyś twierdzę że to dobre autko i jeszcze ze 100 nim zrobię |
|
|
|
 |
|
|