|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
hałas silnika w L200- wygłuszanie |
Autor |
Wiadomość |
Jack
Mitsumaniak

Auto: L200 2014
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2009, 11:51
|
|
|
elili napisał/a: | W serwisie (po wytopieniu śniegu) ok? Patrz HugoOrmo.
Kibloo napisał/a: | u mnie np pomiędzy 110 a 120 km/h zdecydowanie wzrasta hałas w kabinie i wibracje silnika, a powyżej cichnie... |
Też mam - dokładnie przy 110 rezonans jakiś to jest chyba: sprawdzę jak mi będzie się chciało za wygłuszenie zabrać. Ale to wiosną |
Może trochę OT - ale też zauważyłem że pomiędzy 100 a 110 bardzo słychać silnik - powyżej i poniżej jest znacznie ciszej...wyraźnie Misio nie lubi tej prędkości
też juz zacząłem myśleć nad dodatkowym wygłuszeniem komory silnika...elili - jakieś pomysły? |
_________________ żadna sprawa nie jest przegrana dopóki chociaż jeden głupiec o nią walczy |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2009, 12:19
|
|
|
Jack napisał/a: | też juz zacząłem myśleć nad dodatkowym wygłuszeniem komory silnika...elili - jakieś pomysły? |
Coś, o czym tu pisali :
spyrant napisał/a: | Dynamats na przestrzeń podłogową od foteli przednich do grodzi silnika. Ponadto jakieś tłumienie w miejscach gdzie skrzypi (tył auta). |
|
|
|
|
 |
|
|