[Carisma] Błotniki od Cari po lifcie do Cari przed liftem |
Autor |
Wiadomość |
koszmar9
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma HTB 1.6 16V 95r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-02-2009, 22:40 [Carisma] Błotniki od Cari po lifcie do Cari przed liftem
|
|
|
Witam Pisze na forum pierwszy raz Mam mały problem Niedawno zakupiłem Carisme z 95 i mam problem z błotinkami z przodu gdyż są całe przeżarte i są już w nich dziury ( na dole przy łączeniu z drzwiami i progiem ) Chciałbym kupić coś używanego żeby wstawić tylko ten element ale mam wątpliwości jak długo to wytrzyma Stad moje pytanie Czy da rade wstawić błotnik do mojej furki od modelu po liftingu Na pierwszy rzut oka wydaja mi sie takie same ale wole spytac zaawansowanych użytkowników Z góry dziękuje za pomoc i proszę o wyrozumiałość. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 21-02-2009, 22:51
|
|
|
z tego co wiem to nie podejda,
i po co tak kombinowac jak na allegro wybor blotnikow pelny, ze nawet kolor mozna dobrac |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
koszmar9
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-02-2009, 23:07
|
|
|
Wiem Ale chodzi o to ze te na allegro to w wiekszosci na zdjeciach juz tragicznie wygladaja i boje sie ze kupie i po nastepnej zimie znow bedzie to samo Myślałem też o reperaturce ale do Cari to chyba niemożliwe jest to dostać... |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 21-02-2009, 23:15
|
|
|
rok temu kupilem, zakonserwowalem i zalozylem, nie ma prawa sie z nim nic stac |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
koszmar9
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 21-02-2009, 23:18
|
|
|
Ok no to chyba bede również musiał tak zrobic Bo chce moj pierwszy samochodzik doprowadzic do jak najlepszego stanu Dzieki wielkie |
|
|
|
 |
|