|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:46 |
Proszę o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
cobra50
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2009, 00:06 Proszę o ocenę
|
|
|
Witam. Potrzebuję rady na temat galanta, bardzo podoba mi się tena własnie model a to mój pierwszy więc zależy mi na opinii
http://motogielda.interia...a-C7565677.html
zależy mi na szybkiej opinii bo w sobotę jadę obejrzeć. Z góry dziekuję. |
Ostatnio zmieniony przez cobra50 27-02-2009, 08:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mirek Jurek
Forumowicz

Auto: EA2A '03 AVANCE
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 113 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 27-02-2009, 01:30
|
|
|
W tytule ogloszenia widnieje: "FULL OPCJA", a gdzie halogeny, skora?
Silnik chyba Nivea wysmarowal . Byc moze po prostu lubi miec czysto pod maska...
Brak logo Mitsubishi na pokrywie bagaznika. Chyba, ze niktore nie mialy... Moj ma.
Poza tym wyglada na zadbany egzemplarz, warty obejrzenia. Przy ogledzinach zwroc szczegolna uwae na to, jak silnik pracuje. Noo i skrzynia tez |
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2009, 09:17
|
|
|
Inny odcień tylnych błotników względem reszty.
Brak rdzy na nadkolach i tenże odcień może świadczyć o wymianie reperatur z tyłu....Co było by plusem....(przy oględzinach spróbuj zajżeć od strony bagażnika pod tapicerkę tegoż czy nie ma tam np rantów po cięciu blach, spawów etc....jeżeli są to było wymieniane).
Tak to jeszcze jak dla mnie to troszkę krzywo leży zderzak (przy kierunkach to widać - porównaj sobie stronami)......i te zaślepki w zderzaku.....wygląda na samoróbkę....
Wydaje mi się (ale tu już pewny nie jestem) ze w komorze silnika powinno być matowe...a nie jest.
W sumie tyle ......reszta dla mnie jest cacy....(chyba nawet oryginalne radio ) |
|
|
|
 |
Mirek Jurek
Forumowicz

Auto: EA2A '03 AVANCE
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 113 Skąd: Dublin
|
Wysłany: 27-02-2009, 18:43
|
|
|
Cos nie tak z antena. Nie chowa sie do konca, nie nie wysowa sie do konca albo jakas dosztukowana... W kazdym razie mozna utargowac pare groszy...
Forest_Taft, wielki szacun dla Ciebie. Ja bym w zyciu nie dostrzegl innego odcienia koloru nadkoli... |
|
 |
|
|