|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy ktoś widział te auta |
Autor |
Wiadomość |
Kien
Nowy Forumowicz
Auto: L200 2003
|
Wysłany: 01-03-2009, 23:34 Czy ktoś widział te auta
|
|
|
Witam
Zdecydowałem się chyba na III generację eLki. Narazie ograniczałem się do czytania netu i przeglądania ogłoszeń, ale robi się cieplej i chyba pora wyruszyć na wizje w teren.
Zainteresowały mnie dwa ogłoszenia:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7925863
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7359406
Ta srebran wersja DAKAR wisiała na Allegro kilka miesięcy temu przez parę tygodni a potem znikneła, myślałem, że zmieniła już właściciela.
Czy może ktoś z Was widział te samochody w realu w może na podstawie ogłoszenia jesteście w stanie coś powiedziec o tych Elżbietkach? |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2009, 14:53
|
|
|
Widzieć nie widziałem, ale mogę powiedzieć coś o limitowanej wersji Dakar.
Silnik ten jest zchipowany ze 115km i 240Nm do 136-138km i 270Nm fabrycznym chipem Ralli Art. Padają na jego temat całkiem skrajne opinie - niektórzy mówią że z chipem jest bardziej awaryjny, w innych egzemplarzach tego nie ma...
Tych samochodów jest mało, nie wiem nawet czy ktoś oprócz Gene'go(Pajero Sport) ma eLkę z takim silnikiem
Wybór należy do Ciebie, resztę podpowiedzą fachowcy od eLek |
|
|
|
 |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2009, 21:32 Re: Czy ktoś widział te auta
|
|
|
Ten pierwszy nie jest " modelowo samochód z 20006 roku": model 2006 to nowy model.
Taki sam, jak ten drugi .
Pierwszy czipowany.
Drugi tak czysty pod maską, że aż do garażu poszedłem porównać
Oba z ES.
Z fotek nic nie rzuca się na oczy. Trza w realu oceniać. |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-03-2009, 21:55
|
|
|
te ceny to razem z wakacjami w Tybecie? ogolnie zdjecia takie ze mucha nie siada, czas sie wybrac na "macanko" w realu |
_________________ nam |
|
|
|
 |
|
|