|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
W jakiej firmie (Kraków) naprawić Gala |
Autor |
Wiadomość |
Gregnetpl [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2006, 19:28 W jakiej firmie (Kraków) naprawić Gala
|
|
|
Witam, mam kilka rzeczy do naprawy i szukam uczciwych mechesów w Krakowie, po pierwsze wymiana przedniej szyby (pewnie z uszczelką), wymiana tłumika środkowego (a może i więcej), blacharza do "kosmetyki", kogoś z komputerem do analizy auta. Może ktoś zna zakłady w Krakowie co mi to zrobią a nie "druciarzy" co naciągną na kase. Z góry dziękuje. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-05-2006, 15:00
|
|
|
PM do usera Sambreman i on ma jakiś dobry zaufany warsztat. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24302 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 25-05-2006, 15:40
|
|
|
Aha - właśnie Wojtkowi pisałem, że ten jego zaufany mechanik zrobił:
- nie wymienił uszczelniaczy przy wymianie rozrządu - olej się lał na pasek
- przelał olej o prawie litr
- przy wymianie rozrządu źle założył lub nie zmienił napinacza balansu, który się zatarł
- choć Sambreman trochę sprawdzał obroty w jednym Galu (i tym tłumaczył rozregulowanie), to jednak mechanik ten chyba też nie potrafi ich zrobić, bo były rozregulowane.
To tylko kilka z wielu - moim zdaniem - dyskwalifikujących go sytuacji.
Chociaż Sambreman go broni, to ja jednak przestrzegam przed tym panem. |
|
|
|
 |
Seba_Dominika [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2006, 22:13
|
|
|
Możesz wpaść do mnie na 29Listopada 94 firma ABC Focus.Szyby i kosmetyki sie u nas nierobi,ale tłumiki zawieszenia,silniki czemu nie.Jak byś był chętny to wpadnij.Możesz też dzwonić 508-102-949.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gregnetpl [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 09:04
|
|
|
Dzięki za podpowiedzi, zostało mi jakieś 4 tygodnie do odwiedzin w krakowie a moje autko z diamęcikami na przodzie będzie potrzebowało fachowej ręki. Dziękuje też za zaproszenie do ABC Focus (a można też kupić u Was tłumik a konkretnie środkowy?) |
|
|
|
 |
|
|