WITAMY W REGIONIE ŚLĄSK |
Autor |
Wiadomość |
driver73
Mitsumaniak auta to moja miłosc
Auto: MITSUBISHI 3000 GT 3.0 24V V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2009, 19:33
|
|
|
witam wszystkich SLASKICH FORUMOWICZÓW , a w szczególnosci z regionu piekar , bytomia , chorzowa............po dwóch crx, dwóch calibrach, bmw e-36 coupe ( które , dzieki bratu skonczyło tamtej zimy na drzewie obok Bazyliki ), od prawie trzech miesiecy jestem posiadaczem 3000-czki.........................do zobaczenia na spotach i naszych RÓWNYCH JAK STÓŁ drogach |
_________________ driver S7 GTO |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

Auto: Evo VIII 4T375
|
Wysłany: 07-03-2009, 08:31
|
|
|
pawliku napisał/a: | Paweł_BB, pochwal się nabytkiem |
Hehe, normalne Evo VIII zrobione przez Auto GT (zestrojone przez Tuszyńskiego), kupiłem ją już prawie rok temu od Shodana (mod na evo.org.pl), aktualnie niecałe 350 KM i 450 NM (wydech, mapa, wałki, pompa itp.), reszta praktycznie seryjna poza dorzuconymi rozpórkami i stabilizatorami oraz tarczami Taroxa F2000, w planach zmiana hamulców na AP Racing pod felgi 18" oraz zawias Tein Super Street
krzychu napisał/a: | A gdzie to takim EVO parkujesz w BB? |
W garażu
W Bielsku jest już kilka Miśków Evo, kolega ma prawie identyczną Ósemkę jak moja, jest mega kozackie białe Evo IX RS (400 KM, zawias Ohlins, klatka itp.) kolegi Wojtka, który w lutym był tym autkiem u Passonena w Finlandii pomykać po lodzie.
Kolejne czarne Evo IX (nie znam gościa, czasami go widzę w okolicach Armii Krajowej i Gościnnej) i nowe białe Evo X GSR kolegi, które właśnie się buduje chyba w 4Turbo w Katowicach i też będzie bardzo fajna bryka
Oprócz tego po Bielsku jeździ jeszcze czarny X GSR i od 3 tygodni nowe czarne X MR kupione w Bielskim salonie - niestety nie znam właścicieli tych autek.
Gdzieś w ogłoszeniach widziałem na OtoMoto srebrne Evo VIII na blachach SB ale na żywo nigdy go nie widziałem, jest też niebieskie Evo przy serwisie Mitsu przy Żywieckiej.
londolut napisał/a: | W zeszły weekend był spot w B-B |
Aha, szkoda że przegapiłem umawiacie się w tym temacie czy w innym?
A jak Was rozpoznać? Macie jakieś naklejki na autach? Ja mam świnkę na lewym lusterku - znak rozpoznawczy na forach Subaru |
Ostatnio zmieniony przez Paweł_BB 07-03-2009, 08:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 07-03-2009, 08:41
|
|
|
Paweł_BB napisał/a: | Aha, szkoda że przegapiłem umawiacie się w tym temacie czy w innym? | Umawiamy każdego spota w świeżym temacie. Poproś Jacka (JCH), żeby dodał cię do grupy Śląsk to będziesz dostawał @ z informacją o spociku |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

|
Wysłany: 07-03-2009, 17:14
|
|
|
londolut napisał/a: | Umawiamy każdego spota w świeżym temacie. Poproś Jacka (JCH), żeby dodał cię do grupy Śląsk to będziesz dostawał @ z informacją o spociku |
OK, dzięki, już się zgłosiłem |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 07-03-2009, 17:25
|
|
|
Ciekawe jak ja się tam znalazłem (grupa Śląsk) ale spoko fajnie że jestem.
krzychu |
|
|
|
 |
MarioS [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2009, 22:16
|
|
|
Witam wszystkich slaskich mmaniakow. Przybywam wprawdzie z miasta golfow III, ale sam jezdze grafitowym Lancerem CB0 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 12-03-2009, 23:00
|
|
|
krzychu napisał/a: | Ciekawe jak ja się tam znalazłem (grupa Śląsk) ale spoko fajnie że jestem.
krzychu |
No jak to, kłopoty z pamięcią?
22.01.2009 o 23:46 dostałem takiego oto maila:
Cytat: | Drogi JCH,
Użytkownik krzychu poprosił o członkostwo w Twojej grupie na Forum MitsuManiaki.com.
Aby przyjąć lub odrzucić tą prośbę odwiedź poniższą stronę:
....
| |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 13-03-2009, 09:41
|
|
|
JCH napisał/a: |
Cytat: | Drogi JCH,
Użytkownik krzychu poprosił o członkostwo w Twojej grupie na Forum MitsuManiaki.com.
Aby przyjąć lub odrzucić tą prośbę odwiedź poniższą stronę:
....
| |
hehe no może niekiedy późno klikam na forum .... Jeszcze muszę kiedyś poklikać i dostać ten numer klubowy.
Krzychu |
|
|
|
 |
Zafirah
Mitsumaniak Ruda wiewiórka ;)

Auto: Colt CJ4A 1.6 '98 16V Bistro
|
Wysłany: 29-03-2009, 22:34
|
|
|
Witam Ślązaków
Przymierzam się właśnie do kupienia Colta. Chętnie skorzystam z wszelkich rad i informacji. |
_________________ ...to jest tak, że gdy mam co chcę wtedy więcej chcę jeszcze... |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 29-03-2009, 22:47
|
|
|
Witaj Zafirah, czuj się jak u siebie
Co do Colcika zapraszam do działu Chcę kupić COLT`a. Proponuję założyć sobie tam temacik i wklejać ustrzelone z allegro sztuki a reszta podpowie ci co może z nimi być nie tak. Poczytaj również inne posty w tym dziale. Dowiesz się na co zwracać uwagę i czego szukać w oglądanym aucie, żeby nie okazało się złomem.
Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań wozidełka |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 29-03-2009, 22:53
|
|
|
Zafirah, Witam i Ja, ciesze sie ze skorzystanie z zaproszenia |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
heniek012
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2,5 V6 - 24
|
Wysłany: 10-05-2009, 19:46
|
|
|
Witam Was wszystkich:D drodzy koledzy i kolezanki Posiadam Galanta 2.5 V6 kombi fotki dorzuce jak odzyskam swoj aparat:P a tak to tylko w Avatarze mozna obejrzec:) pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na spocie |
_________________ Do przodu albo do grobu!
 |
|
|
|
 |
Dynamind
Mitsumaniak Dynamind
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 2000 Jazz
|
Wysłany: 16-05-2009, 21:47 wulkanizacja na Zagłębiu
|
|
|
Witam wszystkich miło,
chciałam podzielić sie z Wami taką refleksją,ze macie na Zagłębiu super ludzi. Akurat byłam w Dąbrowie i złapałam gumę....
Otrzymałam wiele pomocy od różnych ludzi , bo w sobotę prawie nie ma czynnego warsztatu wulkanizacyjnego po godz. 15.
Naprawiłam w Sosnowcu w małym warsztaciku z usługami wulkanizacyjnymi na telefon....
Miła , fachowa obsługa i bardzo szybka pomoc. Z dala od domu nieoceniona sprawa, ale zeby tam dotrzeć na kole zapasowym musiał mi ktoś bezinteresownie pomóc, za co dziękuję...
Niesamowite....
Pozdrawiam wszystkich , nie bójcie się pomagać |
|
|
|
 |
Kany86
Forumowicz

Auto: Galant '98 EA2A SE
|
Wysłany: 02-09-2009, 19:16
|
|
|
Witam serdecznie Śląskich mitsumaniaków. Wprawdzie jeszcze nie jestem posiadaczem Miśka ale jest to kwestia 2-3 tygodni, myślę więc, że nadszedł czas się przywitać.
Pozdrawiam. Darek |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

|
Wysłany: 04-09-2009, 20:55
|