|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Kupno Eclipse 2G Gs |
Autor |
Wiadomość |
capoiera
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2009, 18:35 [2G 95-99] Kupno Eclipse 2G Gs
|
|
|
Szanowni Forumowicze,
Od dłuższego czasu prowadzę poszukiwania zadbanego Eclipse 2G gs celem stania się jego właścicielem:) Chciałbym zwrócić się do Was o opinię na temat pojazdów poniżej. Być może ktoś zna te auta a w rezultacie ich historię, lub chociażby jest w stanie powiedzieć czy warto...:
http://otomoto.pl/mitsubi...u-C7957959.html
http://otomoto.pl/mitsubishi-eclipse-C7925230.html
Z góry dziękuję za opinie.
A może ktoś z Mitsumaniaków ma aktualnie do sprzedania zadbanego GS'a II gen w cenie do 25k? |
Ostatnio zmieniony przez capoiera 08-03-2009, 19:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mikus
Forumowicz
Auto: mitsubishi eclipse
|
Wysłany: 07-03-2009, 18:42
|
|
|
witam ja jestem posiadaczem takiego eclipsa nie jest to moje pierwsze autko i jestem bardzo zadowolony czesci troche drogie ( orginalne) silniczek chodzi dobrze i zawieszenie maja bardzo fajne a najlepsze jest to ze na recznym zawija sie przepieknie pozdrawiam i polecam
[ Dodano: 07-03-2009, 18:46 ]
jak dla mnie to czerwony niebieski jest po tuningu a te autka sa najpiekniejsze w orginale tylko felga ladna musi byc |
|
|
|
 |
capoiera
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse
|
Wysłany: 07-03-2009, 18:46
|
|
|
mikus napisał/a: | witam ja jestem posiadaczem takiego eclipsa nie jest to moje pierwsze autko i jestem bardzo zadowolony czesci troche drogie ( orginalne) silniczek chodzi dobrze i zawieszenie maja bardzo fajne a najlepsze jest to ze na recznym zawija sie przepieknie pozdrawiam i polecam |
Mikus, nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Mam rozumieć, że posiadasz Eclipse Gs, czy też jesteś właścicielem jednego z aut pod linkami? |
|
|
|
 |
|
|