|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
warsztat lpg |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 25 Paź 2007 Posty: 2505 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 08-03-2009, 16:29 warsztat lpg
|
|
|
witam kolegów mam pytanie czy znacie ten warsztat?
AUTO GAZ ''DYMOWSCY''
Nowa Sól ul.Głogowska 79
ogłaszaja sie na allegro jak do nich dzwoniłem powiedział instalacja do mojego gala to max 2800 wiec jak by sie potargowac to na luzie wyjdzie ze 2700 a to jest 600zł mniej niż u mnie w Poznaniu. wiec mogłbym podskoczyc te sto pare km. tyle ze wolałbym jechać do jakiegoś sprawdzonego gazownika chyba ze zna ktos gazwownika tanszego niz te 3300 co jest w poznaniu i warto by było pojechac na montaz powiedzmy do 150km od poznania
dzieki za pomoc |
|
|
|
 |
Bartek3g
Forumowicz Już mgr inż. :)
Auto: Eclipse GTS - 3g 3.0 V6
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 216 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-03-2009, 18:01
|
|
|
Przelicz sobie kwestie tego typu, ze jak sie okaza partaczami to bedziesz czesto do nich jezdzic na naprawde to wydasz wiecej na paliwo niz te 600zl... |
|
|
|
 |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Pomógł: 17 razy Dołączył: 25 Paź 2007 Posty: 2505 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 08-03-2009, 19:26
|
|
|
dlatego zależy mi na poleconym warsztacie |
|
|
|
 |
KaWu
Mitsumaniak Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Pomógł: 72 razy Dołączył: 05 Sie 2005 Posty: 2661 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 09-03-2009, 07:38
|
|
|
eremita, szukaj gdzies blizej-bo pozniej jezdzic na przeglady itp....
Sami "porzadni" gaziarze nawet tak mowia.
Druga sprawa zalozyc gaz to nie sztuka. Najpierw sie dowiedz na najkich podzespolach zakladaja w Nowej Soli a na jakich u Ciebie. |
_________________ ---
'06 Lancer CS 1,6 - 4G18 (IV 2017 - ...)
'99 Colt CJ1A, 1,3 - 4G13 (XII 2009 - II 2018)
Temat o Colcie...
'97 Galant EA2W, 2,0 GLS - 4G63 (II 2009 - IV 2017)
Od Lancera do Galanta...
'94 Lancer CB4W GLXi, 1.6 - 4G92 (II 2005 - II 2009)  |
|
|
|
 |
os12
Mitsumaniak Andrzej
Auto: Galant EA5W 2,5V6 kombi aut
Pomógł: 5 razy Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 281 Skąd: Bielsko-Biała/Andrychów
|
Wysłany: 09-03-2009, 09:21
|
|
|
Kolego eremita
jeśli masz chwilkę czasu to proponuje przeczytać te kilka stron opinii o warsztatach LPG w różnych rejonach Pl , w tym także o Poznaniu
http://motonews.pl/forum/...y=asc&start=300
http://motonews.pl/forum/...119921&c=0&f=38
a dużo ciekawych info o LPG dowiesz sie na stronie
http://lpg.info.pl/index.php
tylko nie wierz w ciemno w to co pisze ich guru NikośWariat i w to ze tylko ON potrafi dobrze zamontować Ci instalacje LPG
a po za tym jest tam naprawdę dużo dobrych i cennych informacji o instalkach
i komponentach LPG wszelkiej maści ,ich regulacjach itd
Jesli chodzi o instalacje LPG to u mnie w Bielsku-Białej na ul. Jeża jest bdb warsztat Beskid
ale ja sam montowałem swoja instalacje gazową STAG-300 w Tychach w Firmie GAZMOBIL na ulicy Filaretów 31 u Pana Jacka Poterałowicza i gorąco polecam ten warsztat jesli chodzi o instalacje LPG , a tak na marginesie to jego żona Sylwia udziela rad co do LPG na naszym forum.Zadzwoń do nich to ci dobrze doradza w sprawie optymalnej instalki LPG,ja mam zamontowane wtryski tak ze ich w ogóle nie widac a wlew ukryty pod klapką ,powołaj sie na Mitsumaniaków i na mnie (organizatora zlotu Beskidy 2009 ) to na pewno jako MM uzyskasz u nich lepsza cenę a skoro sami jeżdżą Galantem 2,5V6 i montowali już instalki kilku naszym kolegom i nie tylko a ostatnio u kogoś z Wrocka !!!! to znają temat lepiej niż ktoś inny a cenę na pewno też rozsądną wynegocjujesz tylko że to dla Ciebie daleko ale zapytać i doinformować się i tak warto
http://www.tuning.home.pl/gazmobil/kontakt.html
pozdrawiam
Andrzej vel os12 |
|
|
|
 |
|
|