Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:45
Galancik od Mitsumaniaka
Autor Wiadomość
neverluk 
Nowy Forumowicz

Auto: Corolla 1.8D "wół roboczy
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-02-2009, 12:47   Galancik od Mitsumaniaka

Witam co sadzicie o tym Galu poniewaz widac po forum ze uzytkownikiem jest MITSUMANIAK... Warty ??http://moto.allegro.pl/item551717424_mitsubishi_galant_2_5_v6_narditorino_duzo_zdjec.html <- po postach widze ze to juz 3 galant i teraz prosba o rade do was. Jak mozna skrzynie sprawdzic czy w ASO to moga sprawdzic w jakiej jest kondycji ??

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2009, 13:12   

neverluk, Myślę że warto.
Masz porobione wszelakie zdjęcia mogące pokazać zużycia w różnych dziwnych miejscach: pedały, fotel itp.
Dodatkowo masz możliwość napisania do kolegi i poproszenia o zdjęcie dowolnej części tegoż auta.

Nie wiem jak to jest z automatami więc co do skrzyni to Ci nic nie powiem.

Zdjęcia które tam masz: szczeliny między elementami (specjalnie porobione zdjęcia) ok. Kolory elementów (zdjęcia całości) ok.
Tapicerka (ok)
generalnie nie ma się czego czepić i nie piszę tego ze względu na to że mitsumaniak. Masz zdjęcia z których nic nie można się czepić......są dokładne i takie które pokazują wszystko.

Co do serwisów......też wypisane co i jak. Decyzja należy do ciebie, ale ja jak bym miał taką kaskę to bym go wziął.

Rozpisywał się nie będę......wie jakie zdjęcia zrobić....były tematy o rdzewiejących kielichach....masz foty......szczeliny itp....wszystko co ja bym obejrzał widać.....a skrzynia....nie wiem....ale stan zadbania auta może świadczyć o tym ze jest dobra.

KamilR10 
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Wysłany: 09-02-2009, 17:02   

Ja bym się długo nad takim egzemplarzem nie zastanawiał. Tak jak kolega pisał na zdjęciach nie ma do czego się przyczepić. Auto naprawdę warte uwagi!!

neverluk 
Nowy Forumowicz

Auto: Corolla 1.8D "wół roboczy
Wysłany: 09-02-2009, 17:21   

Prawda jest taka ze najbardziej to boje sie skrzyni biegow poniewaz Tiptronic to wieksza wartosc samochodu. ?? W ASO to sie uda sprawdzic ??

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 09-02-2009, 20:34   

Włascicielem istotnie jest MitsuManiak - yrdn - zarejestrowany na Forum. Szkoda, że tu nie wystawił. O samochodzie można poczytać w Nasze Miśki.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2009, 20:35   

neverluk, Myślę że napisanie emaila do sprzedającego będzie najlepszym rozwiązaniem. Wydaje mi się że komputer ma coś do skrzyni, więc jak komputer to i zdiagnozować się da.....Ale głowy za tą teorię nie dam.

Pisz do sprzedającego i myślę że on nie będzie miał oporów przed takowym sprawdzeniem.

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 09-02-2009, 20:52   

Hubeeert napisał/a:
Włascicielem istotnie jest MitsuManiak - yrdn - zarejestrowany na Forum. Szkoda, że tu nie wystawił. O samochodzie można poczytać w Nasze Miśki.

Dlaczego tak bezosobowo? To, ze sprzedaje Mitsu nie znaczy, ze sie z Mitsumaniakami
rozstaję. Szukam oszczędności więc pewnie wrócę do pierwszego Mitsu, Lancerka 1.3...
I faktycznie, najpierw trzeba pokazac bylo pośród braci... :) Przepraszam.
Juz to naprawiam. Zapomnialem jedynie dodac, ze cena jest do negocjacji :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 09-02-2009, 20:53   

yrdn, a bo nie byłem pewny czy zaglądasz na Forum ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 09-02-2009, 20:57   

A ja poświęciłem się i znalazłem temat o galu autorstwa kolegi yrdn.

>>>>KLIK<<<<

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Pomogła: 4 razy
Wysłany: 10-02-2009, 14:36   

ciekawa jestem jaka jest cena końcowa, bądź minimalna tego auta :)

cerber
[Usunięty]

Wysłany: 10-02-2009, 21:06   

A ja mam takie małe pytanko odnośnie zdjęcai z aukcji gdzie widać komorę silnika
Gdzie na tym zdjęciu widać pompę układu hydraulicznego sprzęgła ( powinna być przy kielichu - a nie ma)

Upss zapomniałem że to automat he he he

yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Wysłany: 10-02-2009, 21:17   

cerber napisał/a:
A ja mam takie małe pytanko odnośnie zdjęcai z aukcji gdzie widać komorę silnika
Gdzie na tym zdjęciu widać pompę układu hydraulicznego sprzęgła ( powinna być przy kielichu - a nie ma)

Upss zapomniałem że to automat he he he

bo jest zupełnie zbędna --> automat tiptronic :mrgreen:

mpazera 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5v6 SportEdition 99r
Wysłany: 09-03-2009, 13:54   

Widziałem tego galancika jakis czas temu na allegro, ale wtedy jeszcze bardzo kurczowo trzymałem się decyzji, że chciałbym autko młodsze, rocznik od 2000 wzwyż. I tuaj pytanie :) Z jakeigo rocznika najlepiej kupić galanta, czy roczniki 1998 i 1999 sa godne uwagi ? Pewnie wszsytko zależy od tego jak dbał o niego właściciel. Jak to jest z Waszymi galantami ?

pozdrawiam

KaWu 
Mitsumaniak
Karmine Red

Auto: Galant EA2W; Colt CJ1A; Lancer
Wysłany: 09-03-2009, 14:24   

mpazera, tez chciałbym młodszy. Moje zdanie: nie patrz na rocznik tylko na stan auta... To tak samo jak patrzeć na przebieg licznikowy....
Temat o Colcie...
'97 Galant EA2W, 2,0 GLS - 4G63 (II 2009 - IV 2017)
Od Lancera do Galanta...
'94 Lancer CB4W GLXi, 1.6 - 4G92 (II 2005 - II 2009)

berti
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2009, 16:06   

mpazera napisał/a:
Widziałem tego galancika jakis czas temu na allegro, ale wtedy jeszcze bardzo kurczowo trzymałem się decyzji, że chciałbym autko młodsze, rocznik od 2000 wzwyż. I tuaj pytanie :) Z jakeigo rocznika najlepiej kupić galanta, czy roczniki 1998 i 1999 sa godne uwagi ? Pewnie wszsytko zależy od tego jak dbał o niego właściciel. Jak to jest z Waszymi galantami ?

pozdrawiam

Ja kupiłem ponad rok temu rocznik '99, ale auto było w idealnym stanie, świży import ze Szwajcarii, z dobrze udokumentowanym przebiegiem 145 tys. km. Do dzisiaj jestem więcej niż b. zadowolony :mrgreen: :mrgreen:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi