|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:54 |
Pomoc przy zakupie, opinie i spostrzeżenia :) |
Autor |
Wiadomość |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 01-03-2009, 19:55
|
|
|
maju_fci napisał/a: | a więc tak, VIN: jmbsnea5awz002322 |
wychodzi że jest z 08/1998r |
EA5W

|
|
|
|
 |
AnoniM79 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2009, 20:08
|
|
|
Jeśli chodzi o komorę, tam tak pada mocno, czy na szybko mył silnik? |
|
|
|
 |
maju_fci
Nowy Forumowicz
Auto: opel astra
|
Wysłany: 01-03-2009, 20:23
|
|
|
AnoniM79 napisał/a: | Jeśli chodzi o komorę, tam tak pada mocno, czy na szybko mył silnik? |
Dokładnie nad tym samym się zastanawiałem. Dobra ekipa dzięki Wam wszystkim za pomoc w ocenie tego egzemplarza. Na mojego posta odpowiedziało sporo osób i dzięki temu wiem, że na Mitsumaniaków można liczyć Odpuszczam go i czekam na inne pojazdy. W końcu to pierwsze ogłoszenie, a będzie na pewno o wiele więcej ciekawszych. W ogóle to teraz szukam samych po lifcie, dysponuję większą kwotą niż 13 500 zł, więc pewnie się coś znajdzie. Jak coś znajdę to znów zapodam ogłoszenie. A więc do następnego razu. Pozdrowienia |
|
|
|
 |
mpazera
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5v6 SportEdition 99r
|
Wysłany: 09-03-2009, 14:12
|
|
|
też oglądałem ten samochód - w sobotę. W sumie wygląda całkeim spoko, tapicerka w bardzo dobrym stanie. Z usterek to- nad prawym tylnim kołem jest obtarcie - gdzies pewnie na parkingu, zderzak z przodu z prawej trochę "odłazi" - właściciel sam sie przyznał że to jego dzieło jak wjeżdżał Galantem na lawete i coś tam sie urwało. Do tego dochodzi prawdopodobnie zapowietrzone sprzęgło ( tak mówił) ponieważ nie dało sie wyluzować beigu jak zaczeliśmy przy nim majstrować. Po siłowym wyszarpaniu na luz pożniej już było ok i właściciel wziął nas na jazdę próbną. Silnik pracował ok autko ma niezłą pyte:) Aha no i nie ma zaślepki przy lewym halogenie - ktoś już zwrócił na to uwage wyżej. Czegoś tam brakuje na desce rozdzielczej tuż po lewej i w dół od keirownicy. Jest tam jakiś otwór. Nie mam pojęcia co to ani on też nei wiedział. Ksiąka serwisowa była prowadzona do 2002 rokuz tego co pamiętam. Ja sobie odpusciłem bo jednak wole ciemniejsze wnętrze i wolalbym też ciemniejszy lakier. |
|
|
|
 |
maju_fci
Nowy Forumowicz
Auto: opel astra
|
Wysłany: 12-03-2009, 20:46
|
|
|
Witam ponownie wszystkich!Miałem szukać aut po lifcie jednak bardzo ich mało, więc jestem zmuszony do przeglądania starszych. Wybrałem Sport Edition bo hamulce są poliftowe. Od jakiegoś czasu na otomoto widnieją takie 2 ogłoszenia:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7827596
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8003254
Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na ich temat, może ktoś już je oglądał i mógłby się wypowiedzieć nieco szerzej. Ja mieszkam w Łodzi i do Czapli mam ponad 400 km, a na darmo nie widzi mi się jechać ;/ Także proszę o pomoc o ile to możliwe. Gdzieś na forum wyczytałem, że Gale sprowadzone przez tego Pana są ok i jakby nie było chciałbym wiedzieć czy warto obserwować jego bryki i czekać na jakieś cudo. |
|
|
|
 |
herson [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2009, 16:35
|
|
|
maju_fci napisał/a: | http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8003254 |
auto juz sprzedane niestety |