|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3000gt prosze o szybkie porady |
Autor |
Wiadomość |
gryzon
Nowy Forumowicz

Auto: 3000 GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-03-2009, 19:27 3000gt prosze o szybkie porady
|
|
|
Witam jestem na tym forum nowy, chcę kupic 3000gt powiem szczerze nieznam sie na tych autach lecz mi sie bardzo podobają dziś oglądałem ten egzemplarz
http://moto.allegro.pl/it...lne_okazja.html
może akurat coś o nim wiecie, nie ukrywam chcem w poniedziałek kupic te auto lecz niewiem na co zwrócić szczegulną uwage ?? Fakt auto jest do malowania , specialnie rdzy itp na nim nie widać silnik jest bardzoooo czysty
Z góry dziękuję |
|
|
|
 |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 14-03-2009, 21:03
|
|
|
Niestety nie znam osobiscie tego autka.
Powiem tak.Musisz zwrocic uwage na wszystko,bo jak ktos doprowadzil auto do takiego stanu optycznego to technicznie tez moze sobie odpuscil.Po drugie to gosc wywoluje troche paniczna u kupujacego szybkosc decydowania(jutro 2000 wiecej?!?).Pytanie dlaczego?Moze rzeczywiscie troche wsadzil w auto,a moze jest duzo wiecej jeszcze do wsadzenia?
Jedno jest pewne :musisz byc czujny i nie zachwycic sie sylwetka tego bolidu do tego stopnia ze na stan techniczny przestaniesz zwracac uwage.
Wiesz, oczywiscie moze jest w dobrym jak na ten rok stanie,lecz musisz sie liczyc ,ze zawsze bedzie cos do zrobienia.
W tych autkach rzadko wystepuje rdza na karoserii,ale musisz sprawdzic spod,bo sol robi swoje a autko trocha lat ma.Wiadomo silnik ciezko sprawdzic,ale zobacz czy nie dymi.itd
Zachowaj zimny stan umyslu i nie podpalaj sie wygladem!!!!!!!!!!!!!!
Pamietaj nie ten to bedzie nastepny
Powodzenia |
_________________ GTO MR-niebieskie
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,
 |
|
|
|
 |
gryzon
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 14-03-2009, 21:27
|
|
|
jestem umówiony na jutro i będę patrzył wszystko jestem lakiernikiem wiec blache ogarne , dzis na szybko auto widziałem i silnik chodzi jak dla mnie pięknie . Liczę się z tym ze tak czy siak ze to skarbonka a wygląd ahhh |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2009, 21:37
|
|
|
Ja znam tego gościa...kiedyś odpicował opla omegę b od podstaw...wyszła rewelacyjnie...gościu z tego co widziałem ściągał auta z UK (nie wiem, czy akurat ten egzemplarz jest z UK i ma przekladkę)....w kazdym razie myślę, że jest godny uwagi |
|
|
|
 |
udi
Forumowicz

Auto: GTO MR mk3
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 233 Skąd: Lututow/Luxemburg
|
Wysłany: 14-03-2009, 22:09
|
|
|
Zgadza sie kolego,nad wygladem tego bolida mozna wzdychac i sie zachwycac:wink:
Tylko nie rob tak jeszcze podczas zakupu.Urzadz sobie podzadna przejazdzke.
A i nie koniecznie musi byc to wieczna skarbonka.To auto lubi sie odwdzieczac za dobre go traktowanie!!! |
_________________ GTO MR-niebieskie
Blow off HKS,Turbo Timer HKS,filter powietrza HKS twin mushroom,zmodyfikowany downpipe 2w1,calkowity wydech ZESS,zawiecha gwint Tein SuperStreet,magnacor KV85,,polerowany Y-pipe,bixenon,Wallbro 255,regulator paliwa,MBC i 0,95 bara,NGK Iridium,
 |
|
|
|
 |
gryzon
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 14-03-2009, 22:44
|
|
|
dziękuje za rady Sprzedający wydaje sie być OK,wiem ze było białe 3000gt na blachach z UK w białym lecz to nie te auto, nawiązując do skarbonki wiem ze każde auto potrafi sie odwdzięczyć lecz w moim przypadku skarbona jest zawsze mam delikatne plany co do auta odlakierowanie go zrobienie na igłe i lekkie modyfikacje wydech ,jakiś gwint . |
|
|
|
 |
eekz
Nowy Forumowicz
Auto: 3000GT/ECLIPSE GT 3.8
|
Wysłany: 15-03-2009, 10:33
|
|
|
Witam! :]
Z tej strony właściciel tego GT
Dzięki uprzejmości kolegi bubka (jeszcze z czasów opla omegi) dowiedziałem się o tym temacie
Autko było sprowadzone z USA jakies 3-4 lata temu, ale nim nie jeździłem, bo miałem w cholerę innych (kolega bubek widział ). Mechanicznie zrobiłem w nim to co napisałem, bo mechanika jest ważniejsza niż blachy. Na pomalowanie zwyczajnie nie miałem czasu. Mam jeszcze inne - znacznie droższe auta, których pomalowanie jest priorytetem, więc wiecie.
Co do ceny to jest taka a nie inna, ponieważ dałem zadatek za inne auto i dziś mi on przepada :/
Jeżeli chodzi o auto to nie ukrywam nic co mogło by w nim być, bo to by było bez sensu. Nie lubię niedomówień i nie lubię świecić oczami przed nikim. To się mija z celem. Z resztą dziś kolega Krystian przyjedzie i na spokojnie sobie obejrzy GT. Na pewno jest warte swojej i tak śmiesznie niskiej ceny
a przy okazji skoro była mowa o mojej omedze tu macie link do niej (niestety była zima więc jeszcze bez alu i bez progów)
http://www.polskajazda.pl...pel/Omega/25915 |
|
|
|
 |
|
|