Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
2.4 GDI błąd 95
Autor Wiadomość
chariot 
Nowy Forumowicz

Auto: SPACE WAGON 2.4GDI X3SZTUKI
Wysłany: 15-03-2009, 08:34   2.4 GDI błąd 95

szukałem na całym forum ale nie znalazłem wyjaśnienia co może oznaczać błąd 95. możecie mi podpowiedziec? 2 dni temu dokupiłem do mojej kolekcji czwarty msw (a właściwie to chariot grandis) była w nim wyciągnieta żarówka z check engine. wsadziłem ją na miejsce i zresetowałem kompa i teraz pojawił sie błąd 95. objawy są dziwne, resetuje kompa i wszystko jest ok do pierwszego zgaszenia autka, kiedy go odpalam ponownie chec engine swieci cały czas, kolejny reset i moge jezdzic tak dlugo jak dlugo go nie zgasze.jesli macie jakies pomysły prosze o podpowiedż. pozdrowionka

lipa40 
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-03-2009, 11:00   

chariot napisał/a:
szukałem na całym forum ale nie znalazłem wyjaśnienia co może oznaczać błąd 95.
Jak by kody były takie same od Forda, to można by się posiłkować :) http://fordfuelinjection.com/index.php?p=48
- ale czy tak jest, tego nie wiem :?

Odpowiedz do tematu