|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
2.4 GDI błąd 95 |
Autor |
Wiadomość |
chariot
Nowy Forumowicz
Auto: SPACE WAGON 2.4GDI X3SZTUKI
|
Wysłany: 15-03-2009, 08:34 2.4 GDI błąd 95
|
|
|
szukałem na całym forum ale nie znalazłem wyjaśnienia co może oznaczać błąd 95. możecie mi podpowiedziec? 2 dni temu dokupiłem do mojej kolekcji czwarty msw (a właściwie to chariot grandis) była w nim wyciągnieta żarówka z check engine. wsadziłem ją na miejsce i zresetowałem kompa i teraz pojawił sie błąd 95. objawy są dziwne, resetuje kompa i wszystko jest ok do pierwszego zgaszenia autka, kiedy go odpalam ponownie chec engine swieci cały czas, kolejny reset i moge jezdzic tak dlugo jak dlugo go nie zgasze.jesli macie jakies pomysły prosze o podpowiedż. pozdrowionka |
|
|
|
 |
lipa40
Forumowicz

Auto: Space Runner 1.8 16v `94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 561 Skąd: Lubelskie
|
Wysłany: 15-03-2009, 11:00
|
|
|
chariot napisał/a: | szukałem na całym forum ale nie znalazłem wyjaśnienia co może oznaczać błąd 95. | Jak by kody były takie same od Forda, to można by się posiłkować http://fordfuelinjection.com/index.php?p=48
- ale czy tak jest, tego nie wiem |
_________________  |
|
|
|
 |
|
|