|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 17-10-2009, 21:13 |
[EAx 97-04] Galant 2.0 + gaz - Kutno |
Autor |
Wiadomość |
rojber [Usunięty]
|
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2009, 20:53
|
|
|
napewno nie jest to rocznik '99 (chyba ze z dowodu rejestracyjnego) zderzak przedni , lampy tylne przedliftowe . przednie kierunki mysle ze zmienione w celach kosmetycznych . spora ilosc zdjec moze swiadczyc ze nie ma nic do ukrycia . troche drogo ale lepiej dac wiecej jesliby okazal sie po ogledzinach OK niz dac malo i za chwile ladowac w remonty... |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 20-03-2009, 22:38
|
|
|
Ten już był nie dawno na tapecie>>>TU<<< przez mpazera pokazany (11,03,09) |
EA5W

|
|
|
|
 |
rojber [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2009, 09:36
|
|
|
czekoladka_1981 napisał/a: | Ten już był nie dawno na tapecie>>>TU<<< przez mpazera pokazany (11,03,09) |
Tylko tamta osoba szukała czyba 2.5 więc tego odpuściła. Oprócz informacji o braku oryginalnych kierunków i znaczku na klapie z tyłu nic więcej nie wiadomo o tym aucie... Z poznania mam tam jakieś 180km ale szkoda jechać na darmo...
pozdrawiam
Maciej |
|
|
|
 |
dawidu
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma?
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2009, 20:19
|
|
|
Też wpadł mi w oko ten srebrny.
Jak narazie to oprócz dosyć wysokiej ceny to nie wyczytał nic niepokojącego.
Mam spory kawałek drogi do sprzedającego (handlarza), także będę wdzięczny za każdą poradę. |
|
|
|
 |
|
|