Szukam mechanika we Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
wedom
Nowy Forumowicz
Auto: Diamante
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-03-2009, 11:58 Szukam mechanika we Wrocławiu
|
|
|
Witam, może ktoś zna godnego polecenia mechanika z Wrocławia, który zna te autka, bo muszę zrobić zawieszenie i chciałbym oddać auto w dobre ręce.
Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
Noritsu [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 12:24
|
|
|
Z chęcią też bym takiego poznał, bo muszę wymienić popychacze zaworów Także dołączam się do pytania |
|
|
|
 |
painkiller
Forumowicz

Auto: Outlander + Sigma 3,0 12V
|
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 20:57
|
|
|
polecam ul Mickiewicza teren stadionu olimpijskiego wjazd zaraz za byłym komisem co byl na rogu jak się na Swojczyce jechało, jak wjeżdżasz na teren warsztatów (jest ich tam kilka) to wjeżdżasz na wprost bramy tam jest mechanik z którym kiedyś współpracowałem maciek ma na imię, zna się na Japończykach i to dość dobrze możesz tez spróbować i to będzie najpewniejsze na ul smętnej na serwisie volvo pracuje 2 starszych facetów (braci) japonczyki maja w jednym palcu w latach 90 w sumie jako jedyni we wrocku potrafili w ciągu 3-4 dni rozłożyć silnik od 3000 gt na czynniki pierwsze zrobić remont i złożyć wszystko do kupy tak by działało to oni mnie wszystkiego nauczyli o Japończykach |
|
|
|
 |
jack_a [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 22:31
|
|
|
Ja staram się unikać mechaników z Wrocławia, za każdym razem rozczarowanie. Byle szybko, byle jak, za jak największą kasę. Jeśli już naprawdę muszę, jadę do ACM (boczna od Hubskiej, blisko Lidla), ale tam robią głównie elektrykę, nie rozbiorą silnika.
Jeśli chodzi o diagnostykę podwozia, mogę z czystym sumieniem polecić stację diagnostyczną na ul. Kolejowej na terenie Poczty. Za 20 zł dowiedziałem się nie tylko wszystkiego o podwoziu, ale o stukaniu w silniku, wyciekach itp. Super fachowo. |
|
|
|
 |
wedom
Nowy Forumowicz
Auto: Diamante
|
Wysłany: 09-03-2009, 00:48
|
|
|
Wielkie dzięki za pomoc, już wiem gdzie się kierować.
To moje pierwsze japońskie autko. |
|
|
|
 |
Rejant
Forumowicz
Auto: Sigma 3000 V6 Kombi
|
Wysłany: 21-03-2009, 19:40
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich.
Od dzisiaj posiadam Sigme i szukam dobrego, znającego się na rzeczy mechanika. Potrzebuje wymienić świece, oraz drążek stabilizatora. Jeśli znacie kogoś kto wie co i jak to proszę o kontakt.
Gdzie we Wrocławiu mogę znaleźć sklep z częściami do sigmy ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Rejant |
|
|
|
 |
krzysius
Forumowicz
Auto: sigma 3000
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 130 Skąd: legnica
|
Wysłany: 21-03-2009, 20:36
|
|
|
jestem do dyspozycji ale tylko w legnicy mam sigme i sam naprawiam jak ktoś chce to moge pomóc ,naprawić wiadomosć na prw. Na codzien naprawiam inne marki pozdrawiam . |
|
|
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2009, 18:48
|
|
|
jeśli chodzi o sklep do japonczykow najlepiej zaopatrzony i chyba najtanszy jest na Krasińskiego 33 siwce tam kupisz ale drążka stabilizatora to wątpię musisz szukać w używkach nie jedź czasem do japamoto bo skasują cie jak za zboże co do mechanika czytaj wyżej mój post dokładnie napisałem gdzie można się udać z sigmą
a tak a propo WITAYM W NASZYM GRONIE ELITARNYCH SAMOCHODOW jakim jest MITSUBISHI SIGMA!!!!! |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 25-03-2009, 08:00
|
|
|
Rejant co do części to polecam zajrzeć tu , natomiast jeśli chodzi o mechaników to TU.
Pozdrawiam |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Rejant
Forumowicz
Auto: Sigma 3000 V6 Kombi
|
Wysłany: 25-03-2009, 20:08
|
|
|
Dzięki wielkie za pomoc, a w szczególności nieocenioną pomoc dla Kosiora1975. Mam nadzieję, że niedługo będę mógł się pochwalić swoim diamencikiem.
Pozdrawiam
Rejant |
|
|
|
 |
Marti
Mitsumaniak

Auto: Yamaha FJR 1300, Kia Carens2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 877 Skąd: Brzeg
|
Wysłany: 07-04-2009, 23:10
|
|
|
jack_a napisał/a: | Jeśli chodzi o diagnostykę podwozia, mogę z czystym sumieniem polecić stację diagnostyczną na ul. Kolejowej na terenie Poczty. Za 20 zł dowiedziałem się nie tylko wszystkiego o podwoziu, ale o stukaniu w silniku, wyciekach itp. Super fachowo. |
Mam nadzieję że nie dotyczy to tylko Sigmy bo szukam kogoś kto wie że w Galu może pojawić się nivomat..... ciężko jest znaleść kogoś kto wie czego szukać |
|
 |
|