|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tuning Show WAWA -FOTKI!! |
Autor |
Wiadomość |
arrow [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2006, 00:11 Tuning Show WAWA -FOTKI!!
|
|
|
Czesc wszystkim oto fotki z akcji Tuning Show Reduta. Zebralem ekipe 3000GT dokladnie 6 sztuk i polecielismy . Oj dzialo sie dzialo ...paczatkowo spotkalismy sie na stacj w 4 autka i polecielismy pod redute gdzie czekali na nas z miejscami na Tuning Show, gdzie nasze autka prezentowaly sie cudnie ,zreszta sami ocencie no i wzielismy udzial w 3 konkurencjach gdzie zajelismy 3 miejsca a dokldanie Witek 3 miejsce w konkurencji hamowania na odleglosc i najladniejszego auta zlotu oraz ja 3 miejsce w kategorii jazdy sprawnosciowej . Na zlocie obecni to :
-nasz nowy klubowicz Kaszyn i jego SL
-Darek
-Witek
-Andrzej
-Stanley
-no i ja Arrow
Mimo kaprysnej pogody bylo bardzo sympatycznie , fajnie ze sie spotkalismy w dosc licznym jak na 3000GT gronie i juz mysle o nastepnym spocie prawdopodobnie 10 czerwca!
A teraz fotki!
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24318 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-05-2006, 10:21
|
|
|
Fajna Warszawa
O Misiach nie piszę, bo wiadomo - jak zwykle najpiękniejsze auta |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2006, 10:27
|
|
|
Ach jaka szkoda, że nie podjechałem |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 30-05-2006, 10:45
|
|
|
o i nawet m3 ode bylo |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|