Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:56
2,5 kombi przed FL z Opola Lubelskiego
Autor Wiadomość
T-T 
Nowy Forumowicz

Auto: szukam
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2009, 22:40   

byłem :) widziałem szału nie ma :)

odnośnie opłat - to trza kombinować z transportem (dla zainteresowanych info na priv)

odnośnie auta to jak kogoś interesuje to opisze

pozdro

herson
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2009, 09:10   

Opisz koniecznie, w przyszłym tygodniu mam jechać w tamte okolice, a tak zaoszczędzisz mi czasu.

Dman666 
Forumowicz

Auto: EA5W
Wysłany: 22-03-2009, 09:57   

T-T napisał/a:
byłem :) widziałem szału nie ma :)

odnośnie auta to jak kogoś interesuje to opisze

pozdro

Mysle, ze duzo osob jest zainteresowanych. Po prostu tutaj jest idealne miejsce na tego typu opinie.

T-T 
Nowy Forumowicz

Auto: szukam
Wysłany: 22-03-2009, 11:11   

:) a więc tak:
silnik i zawiecha:
wycieki oleju (ale to chyba standard :D ) co mnie zaciekawiło to kolor płynu chłodzącego - ciemny, brązowy wpadający w czerń, ale w miarę klarowny, oleju nie widać, może stary? albo takie są. Zawieszenie bez odczuwalnych luzów i stuków ale w czasie jazdy bardzo słyszalny szum tak jak by łożysko tył, sprzedający zapewnia ze to opona i oferował przełożenie (dałem sobie spokój). Automat chyba dobry (chyba dla tego że w Audi chodzi inaczej nie wiem jak w galantach).
alufelgi 17" bez szału :) na foto zdjęcie z ładną oponą :) jest ich tylko 2 szt reszta do wymiany. zapas jakiś walnięty z kanału na sztukę.

środek:
co zauważyłem oglądając kilka sztuk galanta, że jest trwały, tak że tu jak na swój wiek wszystko oki (bez przetarć i jakiś widocznych trwałych zabrudzeń). Radio oczywiście kiedyś było ale już go nie ma :)

blacha:
tył wiadomo malowany, brak widocznych ognisk rudej, maska malowana (ale już raczej dawno). prawe tylne drzwi przy zamykaniu obciera uszczelka.
lakier ogólnie nie ma tragedii może być

cena:)
kupujący ciężki :) spuszcza na waciki, na drugą paczkę wacików spuści ale zdemontuje alu i wsadzi komplet zimówek na stalówkach (opony ładne).

cena plus wszelkie opłaty rejestracyjne (mitsu przyleciał w styczniu do Polski) ciekawe co się z nim działo do tej pory. Na tą chwile brak OC

ocena ogólna - no w sumie nie ma tragedii ale cena według mnie za wysoka

P.S.

kima:
nie wiem jak w mitsu czy jest np. jakaś temp. powietrza że się nie załącza, bo coś mi się wydaje, że nie działa, (było 3 stopnie na plusie - sprężarka chyba się nie włączała) ale nie jestem pewien na 100%

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi