|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:56 |
2,5 kombi przed FL z Opola Lubelskiego |
Autor |
Wiadomość |
T-T
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2009, 22:40
|
|
|
byłem widziałem szału nie ma
odnośnie opłat - to trza kombinować z transportem (dla zainteresowanych info na priv)
odnośnie auta to jak kogoś interesuje to opisze
pozdro |
|
|
|
 |
herson [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2009, 09:10
|
|
|
Opisz koniecznie, w przyszłym tygodniu mam jechać w tamte okolice, a tak zaoszczędzisz mi czasu. |
|
|
|
 |
Dman666
Forumowicz
Auto: EA5W
|
Wysłany: 22-03-2009, 09:57
|
|
|
T-T napisał/a: | byłem widziałem szału nie ma
odnośnie auta to jak kogoś interesuje to opisze
pozdro |
Mysle, ze duzo osob jest zainteresowanych. Po prostu tutaj jest idealne miejsce na tego typu opinie. |
|
|
|
 |
T-T
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
|
Wysłany: 22-03-2009, 11:11
|
|
|
a więc tak:
silnik i zawiecha:
wycieki oleju (ale to chyba standard ) co mnie zaciekawiło to kolor płynu chłodzącego - ciemny, brązowy wpadający w czerń, ale w miarę klarowny, oleju nie widać, może stary? albo takie są. Zawieszenie bez odczuwalnych luzów i stuków ale w czasie jazdy bardzo słyszalny szum tak jak by łożysko tył, sprzedający zapewnia ze to opona i oferował przełożenie (dałem sobie spokój). Automat chyba dobry (chyba dla tego że w Audi chodzi inaczej nie wiem jak w galantach).
alufelgi 17" bez szału na foto zdjęcie z ładną oponą jest ich tylko 2 szt reszta do wymiany. zapas jakiś walnięty z kanału na sztukę.
środek:
co zauważyłem oglądając kilka sztuk galanta, że jest trwały, tak że tu jak na swój wiek wszystko oki (bez przetarć i jakiś widocznych trwałych zabrudzeń). Radio oczywiście kiedyś było ale już go nie ma
blacha:
tył wiadomo malowany, brak widocznych ognisk rudej, maska malowana (ale już raczej dawno). prawe tylne drzwi przy zamykaniu obciera uszczelka.
lakier ogólnie nie ma tragedii może być
cena:)
kupujący ciężki spuszcza na waciki, na drugą paczkę wacików spuści ale zdemontuje alu i wsadzi komplet zimówek na stalówkach (opony ładne).
cena plus wszelkie opłaty rejestracyjne (mitsu przyleciał w styczniu do Polski) ciekawe co się z nim działo do tej pory. Na tą chwile brak OC
ocena ogólna - no w sumie nie ma tragedii ale cena według mnie za wysoka
P.S.
kima:
nie wiem jak w mitsu czy jest np. jakaś temp. powietrza że się nie załącza, bo coś mi się wydaje, że nie działa, (było 3 stopnie na plusie - sprężarka chyba się nie włączała) ale nie jestem pewien na 100% |
|
|
|
 |
|
|