|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przegub wewnetrzny |
Autor |
Wiadomość |
Bergas [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2009, 15:58 Przegub wewnetrzny
|
|
|
Witam prawdopodobnie poleciał mi przegub wewnętrzny w skrzyni
mam takie pytanie ile takie coś może kosztować bo jakoś nie mogę nigdzie znaleźć
gal 2.0 16 v 94 r |
|
|
|
 |
rvlauren
Mitsumaniak LEMUR

Auto: GRANDIS 2.0 DiD 2006
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Lip 2008 Posty: 123 Skąd: Sławno
|
Wysłany: 22-03-2009, 16:05
|
|
|
ok 200zł bo kompletne kosztuje 500zł (z naprawą ) |
_________________ MUZYKA ZMIENI TWÓJ NASTRÓJ !
 |
|
|
|
 |
Bergas [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2009, 17:47
|
|
|
A mam jeszcze takie pytanie czy podczas uszkodzenia tego przegubu mogło nastąpić uszkodzenie gumy która uszczelnia skrzynie i wylania się oleju bo u mnie się tak stało a jeszcze nie wjechałem na kanał i nie wiedzę dokładnie co się stało
mam nadzieje ze to przegub heheh bo skrzynie strasznie drogie ;/;/;/ |
|
|
|
 |
ksiaze
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 1993 4G93 Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-06-2009, 21:29 Smar w manszetach od strony skrzyni biegów GALANT 1,8 93-97
|
|
|
Witam koledzy!
Troszkę po czasie ale może się komuś przyda:
mam galanta '93 z motorkiem 1,8 model silnika 4G93 i wymieniałem ostatnio manszetę przy skrzyni biegów.
Uwaga moja dotyczy specyficznego smaru, który jest w półosiach od strony skrzyni(bo od strony kółek to jest grafitowy).
Zauważyłem że wycieka z pękniętej manszety maź o kolorze "kawa z mlekiem" i podrążyłem sprawę i kazało się że wymieniając tę manszetę musicie się zaopatrzyć w SMAR LITOWY do przegubów. |
_________________ Ja jestem uczciwy! Zapłacili za 3:0 - będzie 3:0!
 |
|
|
|
 |
|
|