Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
WAKACJE 2009
Autor Wiadomość
Arnold 
Mitsumaniak
Arnold

Auto: CARISMA 1,9 DI-D
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-02-2009, 19:49   

Pochodzę z Mazur, ale rzeczywiście piękne koniki można pooglądać no i ... zakupić w Janowie Podlaskim. Np. na corocznej aukcji arabów :)
Może wpadniecie?

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 19-02-2009, 22:39   

W tym roku wakacje mam dosyć.. związane.
Weekend majowy najprawdopodobniej spędzę w towarzystwie Ferajny Kilboo, Sabo i Konradka(o Mareztkym wspominać nie muszę? :P ). potem długo nic, cały lipiec w domu pewnie.
I sierpień będzie :
WOODSTOCK, trzy pierwsze dni- praca foto
Toronto do znajomego ojca jadę na dwa tygodnie.
Potem tydzień na pranie ciuchów, Marka ciuchów i Gala i jedziem do Żywca :)
a potem będą poprawki :P

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 20-02-2009, 08:04   

spiryt napisał/a:
Jak sie ma swojego to na cudze juz niechetnie sie wsiada... Tak jak z autem....
Ja mam odwrotnie ;) Cudzym autem fajniej, bo to nowe doświadczenie :P Na cudzym koniku też przeważnie fajniej, bo konie mojego ojca to wredne #%$%^$# i tylko kombinują jak wysadzić z siodła, albo przejechać pod niską gałęzią :D

leon9995 
Forumowicz

Auto: Auris&Corolla
Wysłany: 24-02-2009, 11:09   

stanik napisał/a:
Witam

Na pewno chcę zaliczyć rafting w okolicach Omnisu o ile dobrze pamiętam nazwę. To jest na razie jedyny ustalony punkt wycieczki :)

Miałem przyjemność korzystać z tej atrakcji w Omiś'u super sprawa o wiele lepsza trasa niż w Turcji gdzie było totalne badziewie w porównaniu do Omiś'a. I ogólnie okolica super i o dziwo (!) jak na Chorwację jest kilka małych piaszczystych plażyczek oraz plusem jest bliskość Splitu gdzie można odwiedzić super port i starówkę

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Wysłany: 24-02-2009, 12:41   

W tym roku wraz z moją ukochaną śmigamy do Zakopca. W zeszłym roku było morze, teraz padło na góry. jedziemy jakoś od 18 lipca, na 10-11 dni. Plan jest taki żeby jak najwięcej przejść w górach, a w drodze powrotnej zwiedzić kilkanaście ciekawych miejsc, przespać się gdzieś na trasie. Moja dziewczyna ma bzika na punkcie wynajdywania różnych ciekawych, a mało znanych miejsc, także na pewno będzie się działo. :biggrin:

FIESTA ST150

Nikka 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI, r 2001
Wysłany: 23-03-2009, 23:45   

Mam pytanko do bywalców w Cro. Zna ktoś ciekawe i sprawdzone kwatery gdzieś w Dalmacji północnej (ewentualnie środkowej) i ma namiary na nie ??? . Szukam apartamentu dla małżeństwa z prawie 3 letnim smykiem

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 24-03-2009, 11:18   

Kilka lat temu tu mieszkałem w apartamencie ''Nostalgija" : http://www.holiday.hr/Ville_Holiday.htm
to między Zivogosce a Igrane - jakieś 20km na południe od Makarskiej. Miejsce fajne, na wprost Hvar'u, prywatna plaża - drobny żwirek. Z właścicielem wszystko ustaliłem mailowo i to bez zaliczki. Doskonale zna angielski. Rok później znajomi też tam byli. Dobre miejsce wypadowe na cała Dalmację.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 24-03-2009, 14:21   

Ja mam namiary na kwaterę w miejscowości Pirovac.
Jest to w połowie drogi między Zadarem a Sibenikiem. Mała mieścina z kawałkiem kamienistej plaży. Ale szczerze powiem, że na plażowanie, kąpanie się i nurkowanie lepiej podjechać 10-15 km np. na Murter - są tam fajowe miejsca :)
Sama kwatera to dom, gdzie na parterze mieszkają właściciele a na piętrze mają do wynajęcia trzy apartamenty:
- pokój z łazienką i aneksem kuchennym - w sam raz dla 2 osób ewentualnie 2+1
- j.w.
- sypialnia, duża kuchnia, duża łazienka - dla większej rodziny (2+2 lub więcej)
Warunki nie są tam jakieś super ale jest czysto i schludnie. Gospodarze sympatyczni choć ciężko się z nimi dogadać bo Borys zna niemiecki, ja z kolei po niemiecku ni w ząb. Mam do nich jedynie namiar telefoniczny. Poszukaj sobie co nieco o tej okolicy, jak będzie Ci odpowiadać miejsce to daj znać na PW.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

jw1900 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
Wysłany: 24-03-2009, 22:21   

Witam wszystkich,

rowniez wybieram sie do cro (czerwiec) - + zonka i dwoch malcow i jestem na etapie szukania apartamentu. I rowniez (jak Nikka)pytanko, bo widze ze i sporo tu stalych HR-bywalcow i takich, ktorzy w tym roku planuja podobny wypad. Macie moze jakies ciekawe namiary, a sami w tym czasie z nich nie bedziecie korzystac?

Dzieki z gory i pozdr z wrocka ;)

j-rules 
Mitsumaniak
devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Wysłany: 24-03-2009, 23:01   

Ja zadnych wojazy nie przewiduje zagranicznych. Tzn siostre mam pod Barcą i zaprasza no ale troche drogo i latac tez nie lubie ;p Ewentualnie kuzyn w Innsbrucku tez zaprasza, ale tam to wolalbym zimą na narty :)
Podstawa tych wakacji studenckich bedzie wypad nad morze do Chłopów, nie zadne luxusy, ale za to bardzo tanio. Jade z moja love i znajomymi, oczywiscie miśkiem :D

Gdyby ktos chcial zwiedzac Hiszpanię, być moze bede mogl jakos pomoc cos znalezc za sprawą siostry. Poki co najbardziej siora polecalaby Salamance ale to juz zapuszczanie sie niemal pod Portugalie.

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Wysłany: 29-03-2009, 23:02   

ja zaś polecam MITSUMANIAKOM spokojne miejsce nad polskim morzem jeźdze tam już 5 lat i polecam (spokój .cisza.dobra rybka wędzona przez gospodarza po kosztach ,miła atmosfera ) http://www.uzbyszka.com.pl/polozenie.html NAPRAWDE POLECAM można się powolać na Izę z łodzi
oczywiście na początku lipca tam będę

jw1900 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
Wysłany: 30-03-2009, 21:16   

To ja sie znowu odezwe:

po zrewidowaniu kosztow chorwacja odpadla w tym roku, niestety, pozostal jakis wypad wypoczynkowo (dla mnie i polowy) -rozrywkowy (dla dwoch malcow), potem moze znowu jakis podobnie niedlugi.

Padlo na Hotel Lidia w Darlowku, i nie dlatego ze tak przepadamy czy lubimy sie rozbijac po hotelach, tylko dlatego ze jest akurat niezla (jak dla mnie) oferta specjalna do 21. czerwca, hotel 4 gwiazdki, w cenie full zarcie 3 x dziennie szwedzki stol, w cenie baseny w hotelu, do morza 100 m, same pokoje, jak dla mnie gitara. Za 5 dni wychodzi ok. 2000 zl w dobrych warunkach z wyzywieniem, tak mniej wiecej.

Dla rodzinki, moze poza tym terminem czerwcowym, jak na polskie morze, reszta warunkow na pewno atrakcyjna.

Warunki tej spec-oferty:

http://www.hotel-lidia.pl...163-razem-7-dni

pozdr,

Kris1980_147 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 16v + sekwencja
Wysłany: 12-04-2009, 20:26   

Ja też jadę dokładnie tam gdzie Iza do Mrzeżyna. Będę tak od 15 sierpnia :mrgreen:

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Wysłany: 15-04-2009, 00:46   

Kris1980_147 wiem wiem ze bedziesz dzwoniłam do P.ZBYSZKA mam nadzieje że się nie zawiedziesz POZDRAWIAM :D

Qbatcz 
Mitsumaniak
life is good!!

Auto: colt cj0
Wysłany: 03-05-2009, 23:42   

a ja zacząłem trzymać się zasady- cudze chwalicie, swego nie znacie....
i od jakiegoś czasu jeżdżę ze swoją dziewczyną po Polsce (na razie okolice do 100km.) i zwiedzamy kraj co tydzień bo przecież mnóstwo mamy jezior i lasów i zabytków i miejsc do zwiedzenia... a zaczęło się od GPS i szukania w punktach "POI" ciekawych miejsc..

polecam coś takiego choćby z oszczędności i kryzysu ;)

Piszę poprawnie po polsku
.

Odpowiedz do tematu