¤ KOCHAJMY BEZDROZA [IV edycja] |
Autor |
Wiadomość |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 23-03-2009, 17:46
|
|
|
Cytat: | Witam,
Jestem tutaj nowy ale jak zrozumiałem to polecacie. Program ciekawy. |
Witam nowego MitsuManiaka Ja który nie mam zbyt dużego doświadczenia w 4x4 bardzo polecam. Byłem na różnych zlotach-rajdach i przekonałem się że nie zawsze są zgodne z obietnicami organizatora. Tutaj jest pewnik->> masz i zwiedzanie i jazdę w terenie i dużo wiadomości na temat 4x4 i na indywidualnym poziomie adrenalinę i naukę pokonywania przeszkód i itd itp. Nie jestem organizatorem lecz uczestnikiem i serdecznie polecam. Pozdrawiam |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
butyński [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2009, 20:12
|
|
|
Witam. Marzy mi się taki wypad ale wszystkie są w weekendy a ja w soboty pracuję ( urlop nie wchodzi w rachubę ) . Tak ,że na razie tylko poczytam o Waszych imprezach i pozazdroszczę .Pozdrawiam i miłej zabawy ! |
|
|
|
 |
exc_racing [Usunięty]
|
Wysłany: 23-03-2009, 22:49
|
|
|
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że pojawie się na tym zlocie oczywiście z rodzinką
Byłem już raz na zlocie organizowanym przez ekipę KB i bardzo mi się spodobała właśnie taka turystyka, na spokojnie, piękne krajobrazy i oczywiście odpoczynek od codziennego urwania głowy
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-03-2009, 11:27
|
|
|
Butyński, wspolczuje takiego stanu rzeczy. Niestety chyba wiekszosc pracujacych w Polsce wlasnie tylko w weekendy moze uprawiac swoje hobby.
Wracajac do prosby Berniego, kto juz wie, ze pojedzie?
1. Waldek - pewniak
2. Hiszpan - pewniak
3. Miczon
4. Exc_racing
5.
|
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 24-03-2009, 17:52
|
|
|
Gene napisał/a: | Butyński, wspolczuje takiego stanu rzeczy. Niestety chyba wiekszosc pracujacych w Polsce wlasnie tylko w weekendy moze uprawiac swoje hobby.
Wracajac do prosby Berniego, kto juz wie, ze pojedzie?
1. Waldek - pewniak
2. Hiszpan - pewniak
3. Miczon
4. Exc_racing
5.
|
Gene coś mnie pomija, pomimo tego, że na forum KB wisi moja deklaracja
Tak więc - jadę również ja |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
|
Wysłany: 24-03-2009, 19:02
|
|
|
E tam pomija-zabiegany lub zakochany (wiosna się zbliża) jest chłopisko
1.Waldek
2.Hiszpan
3.Miczon
4.Ex_racing
5.Mikrusek |
 |
|
|
|
 |
bishi
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 24-03-2009, 20:12
|
|
|
Witamy,
dziękujemy za rekomendacje, okolica jest fajna bylismy tam kilka lat temu, raczej się spotkamy. Myślimy już poważnie o zapisanu się na ten zlot. |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 24-03-2009, 21:18
|
|
|
Mikrusek, wybacz ale dzis dopiero zobaczylem. To raz, a dwa to duzo lepiej jak sami bedziecie sie wpisywac. Unikniemy zamieszania i wpisy beda wiarygodne. To nie ja jestem organizatorem ale chetnie sluze pomoca. Dlatego tez pokusilem sie o stworzenie prowizorycznej listy. Pomyslalem, ze to zacheci Was do wpisow i uczestnictwa. Ciesze sie, ze jedziesz. Czy sie zobaczymy tego nie wiem. Zmiana terminu na majowy spowodowala spore zamieszanie w moich planach i moze sie okazac, ze tym razem odpadne. Bywa, ale jak widac bedzie sporo ludzi z forum. Poznasz przemilego Waldka, ktory stal sie rownie goracym wielbicielem imprez "KB" jak ja kiedys. |
 |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
|
Wysłany: 24-03-2009, 23:19
|
|
|
Gene napisał/a: | rownie goracym wielbicielem imprez "KB" jak ja kiedys. |
To już nie jesteś????? e to chyba tylko lapsus słowny Gene napisał/a: | Poznasz przemilego Waldka, |
Dzięki za rekomendację Ale i inni uczestnicy KB są też mili i sympatyczni |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-03-2009, 13:59
|
|
|
Jawaldek napisał/a: | To już nie jesteś????? e to chyba tylko lapsus słowny | nabralem troche dystansu |
 |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
|
|
|
|
 |
bishi
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 25-03-2009, 20:32
|
|
|
Witam,
Panowie czegoś nie rozumiem w waszej rozmowie, możecie mi wytumaczyć co jest nie tak.
Czy coś nie tak ze zlotem - dlatego dystans czy nie lubicie się między sobą i dlatego jest niemiła polemika. Zaniepokojony nowicjusz. Pozdrowienia. |
|
|
|
 |
jawaldek
Mitsumaniak
|
Wysłany: 25-03-2009, 21:08
|
|
|
bishi napisał/a: | Witam,
Panowie czegoś nie rozumiem w waszej rozmowie, możecie mi wytumaczyć co jest nie tak.
Czy coś nie tak ze zlotem - dlatego dystans czy nie lubicie się między sobą i dlatego jest niemiła polemika. Zaniepokojony nowicjusz. Pozdrowienia. |
Oj chyba źle odebrałeś naszą "wymianę" (??????) zdań. Pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 25-03-2009, 21:35
|
|
|
Zabawna sytuacja ale typowa dla tego typu komunikacji. Forum jest platforma nie dajaca pelnych mozliwosci wyrazania swoich mysli a raczej ich prawidlowego odczytywania. Zawsze pozostawia margines na interpretacje. Waldek jest mi bliska osoba. Mam z nim dobre relacje i lubie go. Wierze, ze on podobnie widzi nasza znajomosc. Byc moze dlatego pozwalamy sobie na bardziej osobiste wypowiedzi. Czasami moga one zawierac pewne nasycenie emocjonalne. Nawet uszczypliwosci ale to z czystej sympatii.
Co do dystansu to mialem na mysli zamiane mlodzienczego, szalonego, beztroskiego uczucia na bardziej zbilansowane i rozsadne podejscie do imprez. Zwyczajnie zaczynaja mnie cieszyc nieco inne elementy takich spotkan. Patrze na to nie z bezkrytycznym zachwytem a raczej z rozsadnym uczuciem zadowolenia i dopelnienia.
Ciesze sie, ze spotkam doswiadczonych off-roaderow, czesto dobrych znajomych i wspolnie przezyjemy przygode. Nie chec wypisywac farmazonow o wznioslych uczuciach ale imprezy klubu "Kochajmy Bezdroza" przywracaja wiare w ta lepsza nature czlowieka.
Jednak troche dalem do pieca... musisz sie sam przekonac Bishi |
 |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2009, 17:57
|
|
|
Na 99,9 % Jadę, mam troszeczkę problemów ale mam nadzieję że dobrze się zakończy, wierzę w to wiec się piszę na spotkanie z wami
1.Waldek
2.Hiszpan
3.Miczon
4.Ex_racing
5.Mikrusek
6. Axer |
|
|
|
 |
|