Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220 |
Autor |
Wiadomość |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2008 Posty: 316 Skąd: Tipperary
|
Wysłany: 03-02-2009, 11:07 Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220
|
|
|
Mam do Was pytanie mam aparat Ricoh Caplio R5 i Ybersonycam YSC1220 niestety nie mam do nich ładowarek bo zaginęły razem z bagażem na lotnisku. Kupiłam nowy aparat a te chce sprzedać, podpowiedzcie mi co to jest warte bez tych ładowarek. |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez atsar 16-03-2009, 14:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 39 razy Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 5211 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 03-02-2009, 13:07
|
|
|
JJK napisał/a: | Ricoh Caplio R5 |
Ceny nowego aparatu w Polsce wahają się od 900 do 1300 zł.
Zakładam, więc, że nawet bez ładowarki jest coś wart.
Rzadki to sprzęt, więc może być trudno ze znalezieniem nabywcy... |
_________________ Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego,
2. ...
Ogarniam prawy ALT |
|
|
|
 |
Giant [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2009, 14:25
|
|
|
JJK napisał/a: | Ricoh Caplio R5 |
Na ebay ten aparat na aukcji startuje od 30 funtow za uzywany z ladowarka.Sprawdz za ile go ktos sprzeda.
Mozesz do niego dokupic ladowarke z dodatkowa bateria za okolo 10 funtow z przesylka z Hong Kong.
Zastanow sie czy wogole oplaca Ci sie go sprzedawac..Dokupisz ladowarke i bedziesz miala dodatkowy aparat ktory mozesz zabierac na imprezy,wycieczki lub schowac w swoim Mitsu bo czasami sie przydaje
Ja tez chcialem sprzedac swojego Panasonica Lumix ale przy cenie jaka bym za niego mogl dostac zrezygnowalem.Wole zostawic go dla dzieciakow niech sie ucza robic fotki |
|
|
|
 |
poziomka
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Gru 2008 Posty: 234 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-03-2009, 10:56
|
|
|
Giant napisał/a: | Ja tez chcialem sprzedac swojego Panasonica Lumix ale przy cenie jaka bym za niego mogl dostac zrezygnowalem.Wole zostawic go dla dzieciakow niech sie ucza robic fotki |
dokładnie - zawsze łatwiej jest wtedy coś doradzić - bo sprzęt w miarę opanowany pod względem manualnym i bezcenne - praktyka na danym modelu ( może duże słowa jeżeli chodzi o automaty - ale Lumixy dużo potrafią - jak się chce pobawić ustawieniami)
igor |
|
|
|
 |
|