|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pogadajmy o zyciu |
Autor |
Wiadomość |
Manysh [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2009, 01:27 Pogadajmy o zyciu
|
|
|
Głównym tematem tego podforum sa spoty w UK moze zmienimy temat na jakis bardziej czasowy
co robicie w UK? zamierzacie zostac ? , jak wam sie zyje? jak tam z recesja ? itp |
|
|
|
 |
shinai
Mitsumaniak

Auto: , Galant 2,5 V6 sport
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 04-04-2009, 08:57
|
|
|
Witam ja tam na recesje nie nażekam nic nie zmieniło, co właściwie jest dziwne bo pracuje w swerze rozrywkowo- imprezowej mam namyśli namioty imprezowe
I zdecydowanie zostaje w Anglii, czy na stałe to nie wiem ale napewno ze 30 lat bo właśnie się staram o pożyczke na domek wiec bede udupiony na troche
Pozdrawiam |
_________________ Wake up and drive - Mitsubishi
 |
|
|
|
 |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 21-04-2009, 19:26
|
|
|
a ja mam do Was prośbę, maż szuka Galanta2.5 tak do 2,500 euro, jak by ktoś słyszał to poproszę o info, może być na angielskich tablicach
[ Dodano: 21-04-2009, 22:28 ]
znaleźliśmy w Cork -Polak sprzedaje , może to ktoś z Was? Czerwony kolorek |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2009, 18:15
|
|
|
JJK, na carzone i carsireland sa/byly dwa wypasione avance stylizowane na VR4 czarne bralbym odrazu gdyby nie to ze jestem za mlody na takie silniki :[ |
|
|
|
 |
JJK
Mitsumaniak Angelika
Auto: Pajero Sport 2.8 TD aut
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: 23-04-2009, 18:37
|
|
|
teraz za młody a potem za stary.......nie można tak....żyj i niczego sobie nie żałuj, masz ochotę (i finanse) to kupuj |
_________________ pozdrawiam Wszystkich |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2009, 13:23
|
|
|
JJK, oj kupowalbym, tylko wole nie ryzykowac jazdy bez ubezpieczenia ... niestety musze jeszcze pojezdzic z dwa latka zeby AXA i inne ubezpieczalnie mi "zaufaly" ze moge jezdzic szybkimi osobowkami nie rozwalajac sie zbyt czesto ... takie popyrtana polityke tutaj maja ... a pomyslec ile kasy by zbili na mlodych kierowcach |
|
|
|
 |
|
|