|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Carisma |
Autor |
Wiadomość |
borys64
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 DiD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-04-2009, 21:39 [Cari 1.9DI-D] Carisma
|
|
|
Witam.Mam Carisme 1.9 DiD.I stracila' serce'.Otoz, jak jade to nie ma kopa az do wlaczenia turbo.Byla u mechanika i nic.Komputer nie wskazuje bledu.Elektronika jest ok.Nie wiem co robic.Autko sie sprawuje bez zazutow.Jestem zadowolony.A tu taki problem.Moze sie ktos z czyms takim spotkal?Strach ruszac z podpozadkowanej.Bo za nim sie bujnie to troche czasu minie.Jestem troche podlamany.Za kazda rade serdeczne dzieki. |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14375 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 10-04-2009, 16:44
|
|
|
Nie znam dobrze Twojego silnika, ale zastanawiam się czy nie zepsuł się mechanizm ustawiania łopatek turbiny tzw. kierownica. Nie jestem pewnien czy w Twoim ilniku jest. Z którego roku jest ta cari?
Ewentualnie zawór EGR. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 10-04-2009, 17:39
|
|
|
borys64, przeczytaj ten temat. Tam kolega w MSS (też 1.9 DID) miał podobne objawy - auto nie chciało jechać. Okazało się, że zapchane są przewody podciśnieniowe z vacumpompy. Nie zaszkodzi sprawdzić. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|