|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
silnik krokowy |
Autor |
Wiadomość |
baniak78
Nowy Forumowicz
Auto: Hyundai Lantra
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-04-2009, 13:10 silnik krokowy
|
|
|
Witam wszystkich chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić silnik krokowy do mojej Lantry (1,6 16v 1994r ) otóż dzieje się tak żę po założeniu krokowca jak nagrzeje się silnik to obroty falują (2000-3000) byłem u mechanika ale on wzioł tylko kasę i nic nie zrobił kazał mi tylko kupić z netu silnik krokowy kupiłem ale okazało się że była spalona jedna cewka mechanik poskładał z dwoch zrobił jeden ale to nie pomogło. Sam założyłem krokowy ale wyciągnołem wtyczkę i obroty ma piękne. Mam pytanie czy można tak jeździć i gdzie można kupić silnik krokowy |
_________________ baniewski |
|
|
|
 |
e-gen
moderator

Auto: Clio II ph2 1.4 16v (k4j c710)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 590 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 09-04-2009, 14:03
|
|
|
Silniczki krokowe są takie same w Eclipse, Sonacie, Lantrze także na allegro powinieneś coś znaleźć. Ważne jest sprawdzenie elektryczne silniczka przed kupnem - jest to proste, poszukaj na forum opisy były wielokrotnie podawane. |
_________________ Dysponuję skanerem OBDII oraz manomentrem do sprawdzania kompresji - zainteresowanych podpięciem proszę o kontakt na priva |
|
|
|
 |
|
|