|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naprawa szkody w ASO? |
Autor |
Wiadomość |
SzefSzefow
Nowy Forumowicz
Auto: galant EA
|
Wysłany: 09-04-2009, 21:01 Naprawa szkody w ASO?
|
|
|
Dzis zauwazylem ze ktos wjechal mi w mojego Galanta... Uszkodzony jest zderzak przedni, kierunkowskaz i nadkole...
Na szczescie mam wykupione AC i teraz pytanie, gdzie naprawiac szkode? Mieszkam w tej chwili w Krakowie i najlatwiej byloby mi zalatwic wszystko na miejscu, lecz slyszalem niepochlebne opinie o RM Filipowicz i Moto-Garba.
Jak sadzicie? Co robic? U nich? szukac ASO np we Wroclawiu? Moze szukac ASO przedstawiciela innej marki?
Nie wiem czy umiescilem posta w odpowiednim miejscu, jesli nie to prosze o przeniesienie i przepraszam za klopot... |
_________________ Prosze o wyrozumiałośc, jestem "nowy" |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-04-2009, 21:56
|
|
|
W Krakowie ASO za taką naprawę weźmie równowartość Twojego gala Walą cenę zaporową żeby tylko spławić klienta. Zderzak załóżą nowy orginał, to samo z nadkolem i kierunkiem, a jakość usługi pozostawia wiele do życzenia. Zapytaj Marcin_krak o namiary na dobrego lakiernika na ul. Kobierzyńskiej. Kilka osób z klubu tam robiło autka i byli zadowoleni. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
SzefSzefow
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 09-04-2009, 22:50
|
|
|
Adaho_krak napisał/a: | W Krakowie ASO za taką naprawę weźmie równowartość Twojego gala Walą cenę zaporową żeby tylko spławić klienta. Zderzak załóżą nowy orginał, to samo z nadkolem i kierunkiem, a jakość usługi pozostawia wiele do życzenia. Zapytaj Marcin_krak o namiary na dobrego lakiernika na ul. Kobierzyńskiej. Kilka osób z klubu tam robiło autka i byli zadowoleni. |
akurat ceny mnie nie interesuja moze byc bardzo drogo... interesuje mnie najwyzsza jakosc uslugi, placi i tak ubezpieczyciel |
|
|
|
 |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3273 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 10-04-2009, 08:54
|
|
|
SzefSzefow napisał/a: | placi i tak ubezpieczyciel |
Ale ubezpieczyciel wcale nie musi zaakceptować tej kwoty ! |
|
 |
SzefSzefow
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-04-2009, 11:01
|
|
|
Uwex napisał/a: | SzefSzefow napisał/a: | placi i tak ubezpieczyciel |
Ale ubezpieczyciel wcale nie musi zaakceptować tej kwoty ! |
nie musi, ale tak wygladaja rozliczenia bezgotowkowe, ze mnie nic nie musi interesowac, ubezpieczyciel dogaduje sie z ASO
niestety nadal nie wiem gdzie oddac autko...
pomoze ktos??? |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-04-2009, 12:46
|
|
|
SzefSzefow, ubezpieczyciel nie pokryje szkody całkowitej, ostatnio Di-krk chciała oddać auto do ASO i kazali dopłacić do bezgotówki 3000 zł, chodziło o naprawę którą zrobiła w innym miejscu za 1000zł. Więc lepiej bierz na kosztorys i jedz na Kobierzyńską, a bedziesz pan zadowolony. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|