|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pikanie w czasie jazdy |
Autor |
Wiadomość |
damiannowakowsk
Nowy Forumowicz
Auto: 3000Gt
|
Wysłany: 11-04-2009, 11:40 pikanie w czasie jazdy
|
|
|
Witam !
Mam problem dziś jadąc usłyszałem 3 sygnały pikania powtarzające się co pewien czas silnik był rozgrzany i był pełny bak paliwa a dziś temperatura była dodatnia w granicach 15 stopni pojawiło sie to po około 200 km i trwało do 400 (sygnał miał 3 piki nieraz 2 piki) zaznaczam ze mam 3 litry 24V bez turbin . Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś coś o tym będzie widział . |
|
|
|
 |
tabek
Forumowicz

Auto: 3000GT SL `92
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2009, 06:45
|
|
|
kryzys finansowy, wiec moze to bida piszczy oczywiscie zartuje, ja takie piki kiedys u siebe slyszalem, ale nie wiem skad dochodzily i co oznaczaly, to byly takie pikniecia jak czasem sie naciska przysiski w zegarku, bylo to w jeden dzien w zimie na nie dlugiej trasie i nigdy wiecej ich juz nie slyszalem |
|
|
|
 |
asghar
Nowy Forumowicz
Auto: GT 3000 VR4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-07-2012, 11:06
|
|
|
Witam,
u mnie z kolei coś piszczi (ciagły pisk) i ma to na pewno jakiś związek z ciśnieniem doładowania. Piszczy gdy ciśnienie osiąga ok 75-80%) Sam nie wiem czy można to ignorować i się tym nie przejmować (czy jest to tylko dzwiekowa informacja o osiągnieciu danego poziomu ciśnienia sprężarek) czy to coś powaćnego. Czy da się to wylączyć?
Pozdr Sław |
_________________ Pozdrawiam, Sławek |
|
|
|
 |
|
|