Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
no to teraz ja galant2,5 V6
Autor Wiadomość
eremita 
Mitsumaniak

Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-02-2009, 15:18   

dziaiaj mam dzien wolny postanowilem umyc gala bo juz był mega brudny, jakie bylo moje zaskoczenie jak zobaczylem rysy praktycznie kazdy elemnet pomijajac dach ma ryse na sobie :shock: dodatkowo przednie migacze zbite a tylne lampy jakby porysane nie qwiem czy tez mialy byc zbite ale sie nie dały :| ciekawe ile bedzie kosztowac malowanie calego samochodu bez dachu? najchetnie bym tu rozpisal co mysle na temat takich debili co maja takie pomysly :!: ale nie moge generalnie brzmialo by to tak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... :wink:

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-03-2009, 20:03   

wlasnie dzisiaj sprawiłem mojemu misiowi nowe felgi na letnia pore roku :twisted: takie małe 18 :P

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Wysłany: 06-03-2009, 20:07   

to teraz tylko czekamy na to aż zmienisz na letnie :)

może całkiem ciekawie wyglądać :P

yaro1976 
Mitsumaniak
Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Wysłany: 06-03-2009, 21:33   

eremita napisał/a:
wlasnie dzisiaj sprawiłem mojemu misiowi nowe felgi na letnia pore roku :twisted: takie małe 18 :P

[url=http://img21.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL]

zaraz jak tylko zmienicsz zapodaj fotki, jak to stroi na żywo... bom strasznie ciekaw

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 26-03-2009, 13:08   

przebieg 154tys olej filtry wahacz prawy prosty wymienione dodatkowo zobaczylem ze cieknie amor to zaraz zmieniłem na nowe :) wyszło jeszcze ze łożyska sa do wymiany juz zamówiłem i w sobotę jade do wymiany na nowe :)
a no i czekam na zderzak od lakiernika od avanc :mrgreen: to tez planuje przełożyc w sobote :D :D pozostanie tylko dorobic klapke do niego i znaleść grill odpowiedni :wink:
ale z tym poczekam jak sprzedam halogeny to bedzie kaska na grill :P

wczoraj zmienilem łożyska i teraz moge sie juz delektowac dżwiekiem V-ki :twisted:

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-03-2009, 13:57   

wczoraj zmienilem łożyska i teraz nic nie stuka puka cyka moge sie juz delektowac dźwiekiem V-ki :twisted:

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 14-04-2009, 18:59   

no i sa na samochodzie :D opony założyłem 215/45 jak opuscili samochod to pomiędzy koło a nadkole w tyle mogłem włożyc jeden palec :roll: ale jak dojechalem do domu wkladam 3 :lol: jednak tylnie zawieszenie samopoźomujące jest dobre :wink:
zmieniłem tez zderzak na ten od avanca :twisted: tylko pech mnie nie opuszcza :| porysany miesiac po ktos mi wjechał w zderzak zmieniłem na avance po trzech dniach od montażu zderzak porysany.

Ostatnio zmieniony przez eremita 17-11-2010, 20:42, w całości zmieniany 3 razy  

j-rules 
Mitsumaniak
devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Wysłany: 14-04-2009, 19:39   

Cytat:
tylko pech mnie nie opuszcza
Musisz miec duzo wrogow ;)
Nie martw sie po kazdej fatalnej passy przychodza złote czasy.
Felunek super, jeden z ladniejszych jakie tu widzialem ;) Nie ma to jak 5-ramienne gwiazdki :D

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 15-04-2009, 11:25   

Felgi świetnie się prezentują :D

Krzysiek, a kupiłeś już komplet wahaczy na zapas? :P

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 15-04-2009, 12:44   

hehe wlasnie jestem po wymianie wahacza dolnego prostego i amorów przednich i łożysk przednich :wink: chyba nie bedzie az tak żle byle tylne amory nie siadły :wink:

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 15-04-2009, 12:49   

Niestety te Nivomaty to zmora :|

Skoro masz prawie wszystko nowe, to zostaniesz naszym testerem jaki ma wpływ na zużycie zawieszenia zakładanie 18tek :D

Marzą mi się felgi 17> ale jak tak czytam o problemach z zawiasem i o tym jak niektórzy uciekają na mniejsze to mnie odstrasza. No i dodatkowo ta zmiana komfortu. Matejko też pisał ile rzeczy mu padało na 17stkach. No i podstawowy argument, to te warszawskie osiedla i auta zaparkowane gdzie popadnie. Czasem nie sposób nie wjechać na krawężnik, a jak próbuje przejechać tak żeby nie wjeżdzać, to przytrę oponą. Teraz oponą, a na alu, byłaby to felga, chyba, że kupię opny z takim "rantem" choć nie wiem czy teraz takie są ;)

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 15-04-2009, 12:51   

Owczar napisał/a:
kupię opny z takim "rantem" choć nie wiem czy teraz takie są ;)

sa ja tekie mam Barum bravuris na felgach zero otarć
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

eremita 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-04-2009, 09:03   

ja tez mam opony z rantem Pirelli Pzero Rosso :D ale mam wysoka opone jak na 17 zeby koło zostało tej samej wielkości co w standardzie powinienem założyc opone 35 lub 30 ale na to się nie odważę :P

Odpowiedz do tematu