www.mitsumaniaki.com |
Czy Ci się podoba nowa strona mitsumaniaków? www.mitsumaniaki.com/mitsumaniaki |
tak |
|
61% |
[ 11 ] |
nie |
|
33% |
[ 6 ] |
nie mam zdania |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 18 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 02-07-2005, 18:35
|
|
|
myślę, że ankieta mówi sama za siebie.. Jeśli się Igi zgodzi w poniedziałek/wtorek zakańczamy ankiete i dopieszczamy poprawiając propozycjami Waszymi.. Teraz czas już bardziej na więcej treści na stronie i przede wszystkim przygotowanie wersji angielskiej i niemieckiej, a nie rozmyślanie nad wyglądem końcowym strony.. Uwag przedstawiliście sporo.. Wszystkie weźmiemy pod uwagę.. I czas się wziąć za treść..
Pozdrawiam
Firencjusz |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 02-07-2005, 20:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 02-07-2005, 19:57
|
|
|
Firebee napisał/a: | i przede wszystkim przygotowanie języków obcych |
języków obcych? będzie słownik polsko-angielski? |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 09:45
|
|
|
A mówiąc serio pamiętam pewną rozmowę z Tomkiem K. Tomek mówił mi ile go kosztuje utrzymanie serwisu w wielu językach. Argumentował to tym, że ma dużo wejść na stronę z domen anglojęzycznych.
IMHO bez sensu. Jak sądzę większość tych wejść do były wejścia polaków, którzy pracują w zagranicznych firmach (nawet siedząc tu w polsce - choćby piszące te słowa). Ja siedząc w pracy i wchodząc na forum wyglądam jakbym wchodził przez UK albo holandię - tak jest po prostu skonstruowana moja sieć korporacyjna.
Wg mnie tłumaczenie czegokolwiek ma niewielki sens, a będzie kosztować dużo niepotrzebnej pracy. Co byśmy nie robili, to nigdy nie dojdziemy do klubu międzynarodowego. |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 03-07-2005, 11:39
|
|
|
Rozumiem Cie Fido doskonale, ale prosił o wersję angielskojęzyczną chociażby sam Tetsuya Oda, co by coś mógł zrozumieć z naszego serwisu, a przyszłościowo może znajdziemy kilka zaprzyjaźnionych osób z innych krajów, które będą chciały poprowadzić serwisy mitsumaniaków w innych krajach?
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 13:03
|
|
|
Firebee napisał/a: | prosił o wersję angielskojęzyczną chociażby sam Tetsuya Oda |
Skoro tu pracuje to chyba mógłby się nauczyć języka. Chyba nie przyjechał do Polski dziś... No ale to dygresja. Wobec tego nie ma siły - należy przetłumaczyć... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 03-07-2005, 17:33
|
|
|
Fido - masz rację ale oprócz niego serwisem i Klubem mitsumaniaki.com są zaineteresowani ludzie z centrali MMC Europe a oni juz raczej się Polskiego nie nauczą a skoro Klub i Forum są user friendly to musimy się postarac żeby i dla nich takie było.
Pozdrawiam. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 03-07-2005, 17:43
|
|
|
moge pomoc przy produkcji inglisz werszyn, no i mit ajn szyne dojcze zajt
to tak tylko jakby co
a glosowal nie bede bo nie mam zdania |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:04
|
|
|
Już możesz zagłosować. Każda pomoc będzie cenna. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:06
|
|
|
skoro prosili trzebaby cos napisac:
good morning to all MMC
your cars are fantastic, only five years take my carisma transform into rust.
why it so long?
sorry for my english but your polish (I hear) isnt better.
igi co do strony to wyjasnilismy sobie to na zywo, no chyba ze nie pamietasz |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:27
|
|
|
arturro napisał/a: | good morning to all MMC
your cars are fantastic, only five years take my carisma transform into rust.
why it so long?
sorry for my english but your polish (I hear) isnt better.
|
No, arturro, teraz to na pewno dostaniemy dofinansowanie z MMC Global, nie tylko MMC Europe
BTW co nam daje zainteresowanie tym serwisem MMC Europe? Bo jak dla mnie to będzie tak, że ktoś się napracuje, żeby to przetłumaczyć, a po drugiej stronie nikt nawet nie rzuci na to okiem. Just life Dobrze, że mnie macie, ma kto studzić entuzjazm, no nie? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:40
|
|
|
Fido__ napisał/a: | No, arturro, teraz to na pewno dostaniemy dofinansowanie z MMC Global, nie tylko MMC Europe |
hehe na to licze
Fido__ napisał/a: | BTW co nam daje zainteresowanie tym serwisem MMC Europe? Bo jak dla mnie to będzie tak, że ktoś się napracuje, żeby to przetłumaczyć, a po drugiej stronie nikt nawet nie rzuci na to okiem. Just life Dobrze, że mnie macie, ma kto studzić entuzjazm, no nie? |
ja mysle ze jesli mitsumaniaki mialyby sie rozwijac w kierunku foreing language to nie dlatego ze mmc global sie nimi zainteresuje (bo tak naprawde maja nas w ...... - ja tez troche ostudze entuzjazm) ale ze wzgledu na inne kluby w europie i swiecie.
sam zaczalem troche pisac na forum litewskim i wiem ze oni bardzo chcieliby nawiazac stala wspolprace co w przyszlosci mogloby owocowac wspolnymi spotkaniami itd. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 03-07-2005, 19:02
|
|
|
Fido__ napisał/a: | BTW co nam daje zainteresowanie tym serwisem MMC Europe? Bo jak dla mnie to będzie tak, że ktoś się napracuje, żeby to przetłumaczyć, a po drugiej stronie nikt nawet nie rzuci na to okiem. Just life Dobrze, że mnie macie, ma kto studzić entuzjazm, no nie? |
Dużo nam daje ale na razie o tym cicho sza
A co do studzenia entuzjazmu - nie uda Ci się ale dobrze że jesteś i piszesz zachowując zdrowy rozsądek. I choćby dlatego cieszę się że jesteś z nami.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 04-07-2005, 08:08
|
|
|
oki możemy ankiete już zamknąć. Co do propozycji stefana to podobywuje mi się wersja nr 3 jest naprawdę fajna. To rozmieszczenie menu jest ok, i tak będzię to wyglądało. Przynajmniej narazie , dopóki nie dojdzie nam zbyt wielu pozycji w menu. Co do kolorystyki to ja się nie wypowiadam. Mi jest bez różnicy czy czerwona czy szara bo i tak mi się zlewa. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 04-07-2005, 08:31
|
|
|
hie hie poki co jestem piecioma procentami to pewnie tyle co ma bavaria albo niebieski zywiec |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|