|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki kolor |
Autor |
Wiadomość |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2009, 15:05 Jaki kolor
|
|
|
Cześć koledzy....
Posiadam Colta w kolorze srebrny metalik i tu dylemat:jaki kolor zacisków i bebnów
Czerwone,żółte....lub jakiś inny kolorek.
chodzi mi o to by (wiadomo)ładnie się komponowało,nie było "wiochy",i się niezlewało w przypadku srebrnych.....
PROSZĘ O PROPOZYCJĘ (z foto na srebrnej budzie jak ktoś posiada) |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
mlodzianinwawa
Mitsumaniak

Auto: Opel Vectra 1999r.
|
Wysłany: 29-04-2009, 16:34
|
|
|
Foty nie dostaniesz. Ale na moje czarne byłyby najlepsze ;] |
Volkswagen Sharan 98'
Ford Mondeo 97'
Mitsubishi Galant 98'
Subaru Svx 94'
VW Passat 98'
Toyota Celica 94'
Toyota Celica 90'
Mazda 323C 96'
Od Ciszy... Piękniejszy jest tylko Trance... |
|
|
|
 |
Raffil
Mitsumaniak GoldCariManiak

Auto: Carisma 1.8 GDI (07.2000r.)
|
Wysłany: 29-04-2009, 17:26
|
|
|
może złoty |
|
|
|
 |
corker [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2009, 22:43
|
|
|
mam ten sam problem jaki kolor jutro ide do sklepu cos wybrać .Najchętniej pomarańczowy ale przeglądając farby do zacisków na allegro np. nie znalazłem . Czerwony odpada bo zbyt popularny . Srebrny będzie się zlewał z felgami , czarny nie bedzie widoczny mam zbyt geste felgi (patrz galeria), myślę nad niebieskim lub zółtym bo wiele wyboru nie ma.Jak coś znajdę i pomaluję podrzucę fotkie. |
|
|
|
 |
trzeciakos
Forumowicz

Auto: Colt 1.3 75km 93r.
|
Wysłany: 30-04-2009, 06:38
|
|
|
corker, hehe właśnie w srebrnym ładnie wygląda czerwony ale fakt zbyt popularny ,ja zakupiłem już żółty jednak mam dylemat i nie wiem czy niewymienić na inny......ok czekam na foto.
Raffil, też rozważam zamianę właśnie na złoty bardziej miedziany.... tylko tak muszę przemyśleć bo w niedługim czasie planuje malowanie ALU na czarny mat lub na biało i wolę teraz odpowiednio dobrać by znów pózniej nie pryskać,szkoda czasu i pln`ów
[ Dodano: 30-04-2009, 17:42 ]
A więc już zakupiłem kolor złoty połysk Raffil, dzięki za podsunięcie pomysłu.....W sobotę zabieram się za oczyszczanie i malowanko
efekt końcowy pokaże tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=36220 .... |
_________________ life for nothing,die for everything.....
 |
|
|
|
 |
Perki1985
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 15 Lut 2009 Posty: 325 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 01-05-2009, 06:46
|
|
|
wydaje mi się, że do srebrnego koloru najbardziej pasuje granatowy, ale to tylko moje odczucie wizualne |
|
|
|
 |
|
|