Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie jest pompa podciśnienia i przepływomierz w DiD 102 KM
Autor Wiadomość
Niko23 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.9 DID 2003r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-04-2009, 12:24   Gdzie jest pompa podciśnienia i przepływomierz w DiD 102 KM

Cześć
Zwracam się z prośbą do kogoś oblatanego w temacie -gdzie znajduje się w DID 102 KM pompa podciśnienia (vacupompka) i przepływomierz w moim miśku?
Chciałbym to wyczyścić i nie wiem jak do tego się zabrać.

slawek st 
Forumowicz

Auto: carisma DI-D+/2003r
Wysłany: 30-04-2009, 14:46   

Przepływomierz powietrza masz zaraz za filtrem powietrza, możesz sie do niego dostać otwierając filtr powietrza i luzujac jedną opaskę. Ostatnio zaglądałem , u mnie był czysty ,jak nowy, nie wymagał czyszczenia. Pompkę podciśnienia do wspomagania hamulców znajdziesz po przewodzie idącym od wspomagania. Jak zajrzę to ci mogę dokładnie określćc ale dopiero wieczorem. Pozdr.

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 30-04-2009, 22:08   

Sory że pytam : ale czy w ogóle jest coś takiego jak pompa od wspomagania hamulców, jest od maglownicy ale od hamulców nie widziałem.
Dajcie zdjęcia nawet DID poszukam w swoim GDI, bo z tego co przeglądałem to przewód z serwa idzie do kolektora który z filtra i dalej przez przepustnicę zasysa powietrze (pompy nie widziałem)

Odpowiedz do tematu