|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sprawdzanie VIN |
Autor |
Wiadomość |
steropian [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2009, 12:22 Sprawdzanie VIN
|
|
|
Witam
chciałbym sprawdzić historie mojego 3000GT. Próbowałem na stronie carfax'a niestety nie przyjmują zgłoszeń z poza USA mimo tego że chciałem zapłacić kartą kredytową. Jeżeli ktoś zna miejsce w sieci gdzie można sprawdzić VIN i zapłacić kartą kredytową lub przez paypal będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
steropian |
|
|
|
 |
slawekpurc
Forumowicz

Auto: 3000gt vr4 1g
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 14 Paź 2008 Posty: 238 Skąd: wroclaw
|
Wysłany: 19-04-2009, 12:31
|
|
|
jest taka rosyjska stronka gdzie w miare dokladnie mozna sprawdzic VIN, ale nie moge jej teraz znalesc.kiedys trafilem na nia poprostu wpisujac VIN i 3000gt w google.. ale najlepsza odpowiedz dostalem z serwisu mitusibishi w wawie.
wyslalem im maila z VIN'em i za pare godzin mialem odpowiedz.tak wiec to chyba bedzie najprosciej..
ewentualnie sprawdz na http://www.stealth316.com/2-production.htm |
_________________ galant 1988 glsi 2.0......najfajnieszy
galant 1998 2,5 V6 24v
mondeo st220 2003.
aktualnie 3000gt vr4
modyfikacje 3kgt. : downpipe,kolektory,cat back greddy, datalogger MMcd, wskazniki boost, egt, temp oleju,cisnienie oleju,FMIC, felgi 19oz superleggery,sonda innovateLC-1,HKS EVC IV wtryski 550cc, swiece NGK,pompa walbro+hotwire,sprzeglo SPEC stage 4, , transfer case bracket.gwint ksport, greddy emanage ultimate.wtrysk metanolu , chlodnica alu,regulowane kola rozrzadu, HKS DLI
zainstalowane na 0.7 bara
2xGT2871r , 2x wastegate Tial , BOV tial Q,
AEM reg.paliwa |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 19-04-2009, 19:10
|
|
|
slawekpurc napisał/a: | jest taka rosyjska stronka gdzie w miare dokladnie mozna sprawdzic VIN, ale nie moge jej teraz znalesc. |
Może o >>>TO<<< chodzi? |
EA5W

|
|
|
|
 |
pawlos
Mitsumaniak Boski wiatr

Auto: EAxW
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 518 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 19-04-2009, 20:13
|
|
|
o to ale trochę bliżej ruski caps |
_________________ reprezentant DREAM TEAM 2012
 |
|
|
|
 |
t0masz [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Daro
Mitsumaniak

Auto: Carisma I
Kraj/Country: Belgium
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 208 Skąd: Stara Miłosna
|
Wysłany: 20-04-2009, 12:02
|
|
|
No na to, to chyba nie ma co liczyc, zeby za darmo sprawdzic historie pojazdu.. |
|
|
|
 |
steropian [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2009, 13:46
|
|
|
Dziekuję wszystkim za odpowiedz ale nie do końca o to mi chodziło. Jak wejdziecie na strone carfax'a i wpiszecie VIN są wyświetlane podstawowe informacje o samochodzie. Natomiast dodatkowo jest info ,że np w moim przypadku było 14 zdarzeń serwisowych i żeby to zobaczyć trzeba zapłacić problem w tym ,że nie przyjmują wpłat od nie amerykanów.
pozdrawiam
Steropian |
|
|
|
 |
Daro
Mitsumaniak

Auto: Carisma I
Kraj/Country: Belgium
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 208 Skąd: Stara Miłosna
|
Wysłany: 05-05-2009, 13:48
|
|
|
Ja sobie zamówiłem całą historię tam, ale płaciłem AMEXem w sumie.. |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 2921 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-05-2009, 20:47
|
|
|
steropian napisał/a: | Dziekuję wszystkim za odpowiedz ale nie do końca o to mi chodziło. Jak wejdziecie na strone carfax'a i wpiszecie VIN są wyświetlane podstawowe informacje o samochodzie. Natomiast dodatkowo jest info ,że np w moim przypadku było 14 zdarzeń serwisowych i żeby to zobaczyć trzeba zapłacić problem w tym ,że nie przyjmują wpłat od nie amerykanów.
pozdrawiam
Steropian |
Przyjmują są tylko dwa warunki:
1) mail z końcówką com (może być yahoo i po problemie)
2) Trzeba płacić prawdziwą VISA a nie elektronem
BTW szkoda ze nie odezwałeś się w okolicy stycznia chętnie bym pomógł, miałem wykupione dostęp nielimitowany. CARFAX Uchronił mnie od zakupu jechania po kilka rozbitków i uważam że kupując auto za kilkadziesiąt tysiów, dobrze jest przeboleć dodatkowo te niecałe 40$ |
|
|
|
 |
|
|